Baseus Husa Baseus Liquid Gel Iphone 13 Pro Max

59,90 RON 39,90 RON
Economisesti: 20,00 RON

Transport gratuit: Da (Doar daca comanda ta depaseste 99 Ron)

Culoare: Albastru
Stoc epuizat
Cod Produs: 6932172601621 Ai nevoie de ajutor? 0769929999
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Husa de protectie din silicon pentru iPhone-ul Baseus se distinge prin potrivirea perfecta, durabilitatea si textura placuta la atingere. Adera perfect la telefon si il protejeaza de daune. In acelasi timp, ofera un confort de utilizare de neegalat.
Utilizand carcasa Baseus, veti asigura siguranta completa a iPhone-ului. Carcasa va protejeaza telefonul de socuri si daune rezultate din cadere sau impact. .
Carcasa va protejeaza si obiectivele camerei pentru smartphone. Ii protejeaza eficient de praf, crapaturi sau zgarieturi. In acelasi timp, nu afecteaza natura fotografiilor sau a filmelor - nu veti observa nici cea mai mica diferenta de culoare si calitate. Astfel, puteti continua sa va bucurati de imagini perfecte, fara teama de a va deteriora camera.
Carcasa se distinge si prin rezistenta ridicata la murdarie - chiar si petele de grasime, amprentele digitale sau praful nu o vor afecta. Daca este necesar, trebuie doar sa stergeti carcasa. Pastrarea telefonului in stare perfecta nu a fost niciodata atat de usoara.

Model telefon: 13 Pro Max

Tip material: Silicon

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!