UGREEN Incarcator retea Ugreen 2 x Usb 3

59,90 RON

Garantie: 12 luni

Transport gratuit: Da (Doar daca comanda ta depaseste 99 Ron)

Stoc epuizat
Cod Produs: 6957303823840 Ai nevoie de ajutor? 0769929999
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Incarcator de perete Ugreen 2x USB 3,4 A (CD104)

Design practic: adaptorul va permite sa incarcati pana la 2 dispozitive in acelasi timp; adaptorul suporta pe deplin 3,4 A, 17 W; compatibil cu prize Euro. Potrivit pentru calatorii in strainatate, la birou si acasa.

Functie de incarcare ultra-puternica: detecteaza dispozitivul si un port de la adaptorul USB ofera cea mai mare viteza de incarcare posibila de pana la 2,4 A, astfel incat sa puteti incarca majoritatea tabletelor PC la o viteza stabila. Excelent pentru iPad Air si iPad 4 (2,4 A). In plus, celalalt port este special conceput pentru telefoanele mobile cu o viteza de 1,0 A; in cele din urma, incarcatorul poate oferi un total de 3,4 A curent de iesire. Curentul total de iesire al celor doua porturi USB nu trebuie sa depaseasca 3,4 A.

Utilizare cuprinzatoare: incarcatorul de calatorie este compatibil cu iPhone, iPad, iPod, smartphone-uri, telefoane mobile, playere MP3 / MP4, dispozitive de jocuri, dispozitive GPS, tablete Google Nexus, SAMSUNG Galaxy Tab si alte dispozitive digitale.

Tehnologie exclusiva PowerIQ: testata CE, RoHS si cu PowerIQ pentru incarcare rapida si sigura si pentru a proteja impotriva supratensiunii, supraincalzirii si supracurentului. Cand incarcarea este finalizata, procesul de incarcare nu va continua automat.

Portabil si usor: ideal pentru calatorii sau acasa. Datorita celor doua porturi, puteti incarca doua dispozitive in acelasi timp. Este perfect pentru cerintele majoritatii oamenilor. Datorita designului portabil, dispozitivul este, de asemenea, ideal pentru utilizare acasa sau in calatorie.

Incarcati doua dispozitive in acelasi timp

Incarcator USB Ugreen 17W 3.4A Adaptor de incarcare USB are 2 porturi USB, care va pot detecta automat dispozitivele si max. Putere 3.4A (5V / 1A si 5V / 2.4A). Deci, putem incarca 2 dispozitive in acelasi timp, intr-un mod convenabil. Este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile si tabletelor, playerelor MP3, cititoarelor electronice, airpodurilor etc.

5 V / 1 A dezvoltat special pentru dispozitivele dvs. iOS

Unul dintre porturi poate fi dispozitivul dvs. max. Alimentare de 5 V / 1 A, este perfecta pentru iPhone 11 / X / XR / XS Max / XS / 8 (Plus) / 7/6 + / 5 / 5C / SE, iPad 4/3/2, iPad Air, iPad Mini, AirPods etc.

5V / 2,4A Perfect pentru alte dispozitive

Specificatie

Iesire USB: 1 port este 5 V / 2,4 A, 1 port este 5 V / 1 A.
Incarcare sigura: Incarcatorul are un control de incarcare integrat, astfel incat dispozitivul sa va poata proteja dispozitivele de supratensiune, scurtcircuite si supraincalzire.
Carcasa de inalta calitate: Carcasa este fabricata din plastic cu luciu ridicat, care nu numai ca poate reduce amprentele digitale, ci si poate evita zgarieturile si caderile.
Continutul cutiei: Incarcator USB Ugreen 5V 3.4A 2 porturi x1
Incarcare inteligenta

Porturile USB va pot detecta automat dispozitivele si max. Putere 3.4A (5V / 1A si 5V / 2.4A). Deci, putem incarca 2 dispozitive in acelasi timp, intr-un mod convenabil.

Usor de purtat

Este portabil, usor si foarte la indemana. Poate fi transportat cu usurinta in geanta sau in buzunar si va fi tovarasul tau constant in calatorie. De asemenea, puteti incarca sursa de alimentare in acelasi timp cu colegul.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!