Modele iPhone 13 vor fi lansate la timp anul acesta?

Modele iPhone 13 vor fi lansate la timp anul acesta?
Modelele iPhone 12 sunt deja in mâinile dumneavoastră și se pare că majoritatea clienților sunt foarte mulțumiți de ele. A venit momentul să începem să visăm mai departe.
Chiar dacă în 2020, modelele iPhone 12 au venit cu o întârziere de mai bine de o lună din cauza pandemiei COVID-19, inevitabil, Apple va lansa anul viitor gama iPhone 13, sau 12S?, după programul de lansare tradițional al Apple.

Apple va lansa în continuare patru modele și pe seria iPhone 13.

Analistul specializat pe activitățiile companiei Apple, Ming-Chi Kuo, spune că luna septembrie este luna în care vor fi lansate mult așteptatele modele iPhone 13 și mai mult decât atât, susține că, toate cele patru modele vor fii disponibile simultan în 2021.
Modelele Pro în special, se vând peste așteptări, ceea ce face ca strategia de a lansa un telefon mic, alături de două telefoane medii și unul foarte mare, să fie un adevărat succes.Aceste modele sunt absente din stocuri în multe magazine din lume, în ciuda prețurilor nu tocmai accesibile.Video oficial aici
Probabil că nu va dura mult până când Ming-Chi Kuo va publica deja tradiționalul său raport anual, în care dezvăluie diferențele noilor modele de iPhone.
Chiar dacă existau îngrijorări din partea analiștilor referitoare la producția de procesoare Apple A15, Kuo spune că TSMC are în plan să treacă la producția noilor procesoare cât mai repede posibil. De altfel, probabil că și următoarea generație de procesoare Apple Silicon, pentru computere Mac, va fi bazată pe aceeași arhitectură precum următorul chipset pentru telefoane. Inclusiv Apple M1, procesorul pentru MacBook Air, Pro și Mac Mini, folosește tehnologie similară cu Apple A14 de anul acesta.
Totul despre modelele iPhone 13 aici
sursa: GSM Arena


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!