Snake II acum si pe iPhone si Apple Watch

Snake II acum si pe iPhone si Apple Watch

Cel mai popular joc de la Nokia ajunge pe iPhone, si chiar pe Apple Watch



Sunt foarte multe jocuri disponibile acum pe telefoane, dar cu siguranță așteptai așa ceva. Păăăi.... a venit și, ei bine, cred că tuturor ne face bine un moment de nostalgie retrăind momentele copilăriei.

Pentru a înțelege valoarea și popularitatea Snake, trebuie să fii conștient că altceva nu mai exista. Sau, cel puțin, nu mai exista atât pe un telefon foarte ieftin și limitat din punct de vedere hardware, cât și pe un model mai scump. Nokia 3310 a fost telefonul pe care Snake II a și-a făcut debutul. Era vorba de un telefon foarte popular, ceea ce a făcut și jocul să fie apreciat la superlativ.

Snake II ajunge pe iPhone, și chiar Apple Watch, într-o formă foarte apropiată de original, prin aplicația  Retro Widget, ajunsă acum la a doua versiune. Cum iOS 14 oferă suport pentru widgeturi, Snake II pare că și-a găsit locul aici. Între timp, aplicația se numește Retro Widget 2 și recreează experiența afișajului telefoanelor Nokia vechi. Snake II e la pachet.
Jocul arată exact ca înainte. Doar că acum e pe un ecran foarte bun, așa că pixelarea e digitală. Fundalul e verde și navigarea e din taste. Apeși butoanele 2, 4, 6, 8 pentru direcțiile sus, stânga, dreapta și jos, sau chiar și pe butoanele 3 și 7, folosite de unii dintre jucători.
 
Jocul nu e gratuit, cum se întâmpla pe telefoanele Nokia. Costă circa 10 lei pe App Store, dar nu e vorba doar de joc, ci și de ce mai oferă Retro Widget 2. Ține cont că pentru Apple Watch ai nevoie de cel puțin un Watch 3, care rulează watchOS 7. Pe ceas, controlul se face prin coroana digitală. Poți afla ceva mai multe despre joc și aplicație de aici

 




 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!