Baseus Selfie stick Baseus Ultra Mini SUDYZP-G01

69,90 RON

Transport gratuit: Da (Doar daca comanda ta depaseste 99 Ron)

Culoare: Mov
Stoc epuizat
Cod Produs: 6953156208995 Ai nevoie de ajutor? 0769929999
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Poze, transmisii live, vloguri sau poate conferinte video? Selfie stick Baseus este perfect pentru multe situatii. Cu o acoperire maxima de pana la aplicatie. 650mm, functia trepied si capacitatea de a regla liber unghiul de 210 ° - va vor satisface toate nevoile si va vor permite sa va bucurati de fotografii si videoclipuri frumoase.
Clema rotativa, bratul din aluminiu si tampoanele din silicon care impiedica caderea telefonului din suport sa asigure stabilitatea si functionarea in siguranta a stick-ului selfie. Datorita greutatii sale usoare si a dimensiunilor mici, il puteti ascunde cu usurinta in geanta sau rucsac si il puteti avea intotdeauna la indemana.
SUDYZP-G02 are o functie de reglare in 7 pasi de pana la aproximativ 65 cm. Acest lucru va permite sa il ajustati la nevoile dvs. Il puteti folosi cu succes pentru a face fotografii de grup sau transmisiuni live in diferite conditii - lungimea reglabila va va oferi libertatea de care aveti nevoie.
Stick-ul pentru selfie Baseus este compatibil cu majoritatea telefoanelor si aplicatiilor. Indiferent daca utilizati un smartphone Android sau preferati un iPhone, puteti face intotdeauna fotografia perfecta. Selfie-ul gata va fi distribuit cu usurinta prietenilor si adeptilor dvs. pe orice retea sociala. Cu accesoriile Baseus, nimic nu te limiteaza!
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!