Ai probleme cu telefonul tau Android virusat?

Ai probleme cu telefonul tau Android virusat?
         Daca in articolul precedent fanii Apple au vazut cum pot scapa de usor de probleme cu asa zisii virusi, acum e randul celor din tabara Android. Se intampla des sa tot primim notificari pe ecranul telefonul ca suntem virusati, ca trebuie sa instalam un program de curatat telefonul sau un antivirus. Pentru a fi foarte convingator, "virusul" poate sa ne spuna chiar ca modelul nostru de telefon e afectat, ceea ce pare foarte credibil deoarece cum "a stiut ce telefon am"?, trebuie sa fie adevarat ca sunt virusat.
     
       Nu trebuie sa va speriati, se poate rezolva in cativa pasi usori, iar apoi cu putina grija in navigarea pe site-uri, nu veti mai avea probleme. Aceasta virusare se intampla de obicei cand se acceseaza site-uri dubioase, sau filme online ce un click dat din graba te va redirectiona unde cu siguranta nu iti doresti. 
      
         Aceste click-uri sunt memorate in istoricul cautarilor in browserul tau de internet, sau in motorul de cautare, adica Google Chrome, Samsung Internet, sau direct pe Google. Aceste aplicatii se gasesc in Setari>Aplicatii. Dupa ce ne-am "infectat" si primim acele notificari enervante, e necesar sa intram in setarile la fiecare din cele trei aplicatii, si sa le stergem istoricul, cum? Poti vedea un mic video pe contul nostru de TikTok Mac.Gsm si gata acum esti devirusat, gratuit, rapid :)

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!