Top 3 aplicatii pentru transferul datelor de pe un telefon pe altul

Top 3 aplicatii pentru transferul datelor de pe un telefon pe altul
   Atunci cand iti schimbi vechiul telefon cu unul nou e o mare bucurie, insa, pentru unii dintre noi, incep si nervii! Transferul datelor de pe un telefon pe altul poate fi o adevarata aventura. Mai jos o sa iti prezentam 3 aplicatii care te ajuta sa faci transferul datelor fara asa multe batai de cap.

   Pentru ca Samsung face parte din topul vanzarilor de telefoane, pentru orice transfer de la - catre un telefon al acestei marci, exista Samsung Smart Switch. Primul pas ar fi sa se instaleze aplicatia atat pe telefonul vechi cat si pe cel nou. Obligatoriu e nevoie de o retea wireless, la care ambele telefoane vor fi conectate, pentru a facilita transferul. Link-ul de aici te va duce direct pe site-ul celor de la Samsung, de unde poti vedea toti pasii pentru un transfer reusit.
     
    Daca in schimba ai un telefon de la Apple, pentru transferul tot de pe un alt dispozitiv Apple, transferul e relativ usor, inainte de a renunta la mobilul vechi se face un back-up in contul de Icloud, sau in aplicatia Itunes cu un click aici, apoi te loghezi cu contul de Icloud pe dispozitivul nou. In cazul in care telefonul vechi nu e Apple, ci unul cu Android si vrei sa treci datele pe un IOS, atunci poti folosi aplicatia X-transfer. Functioneaza la fel de simplu ca si cea de la Samsung, permite transferul de contacte, sms, poze, video. 

   A treia aplicatie pe care o recomandam este Copy My Data. Aceasta, ca si celelalte doua, este gratuita, are nevoie de o conexiune la internet a telefonului (wifi). Uneori pe sistemul de operare IOS se pot intampina dificultati, si atunci o recomandam pentru orice transfer intre android>android ca 100% functionala, iar pentru IOS, unele variante de soft au ceva bug-uri si face transferul imposibil. Pentru a descarca varianta aplicatiei pentru IOS poti da un click aici si posesorii de dispozitive cu Android o pot descarca de aici
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!