Vrei sa scapi de "virusii" de pe Iphone? Uite cum :)

Vrei sa scapi de "virusii" de pe Iphone? Uite cum :)
        Cu siguranta ti s-a intamplat, sau daca nu, ti se va intampla :), sa te trezesti ca iti apar ceva notificari din calendar, care te anunta ca telefonul tau este virusat. Poti sta linistit, nu este! Doar ai intrat pe un film online sau poate pe un cancan si de acolo, fara sa iti dai seama, ai dat un click si ai permis sa ti se instaleze acel virus in aplicatia de Calendar. Telefonul tau poate sa ramana asa, nu se va intampla nimic rau, nu ti se va strica dispozitivul, dar e posibil sa observi ca scade putin autonomia bateriei, datorita acelor notificari constant de enervante. 
          Din meniul principal al telefonului, intra la Configurari, in sectiunea Calendar si selectezi Conturi. Analizeaza atent conturile de Calendar pe care le ai instalate. Pe langa unul de Gmail, Yahoo, iCloud sau orice alta adresa de email pe care o deti, o sa observi un cont cu nume deloc special: ”Subscribed Calendars”, ”Other Calendars”, ”Click Here…”. Selecteaza contul pe care nu-l cunosti, din partea de jos a ecranului, alege Delete Account sau Stergeti Contul.
       


 Sa nu iti fie teama, nu stergi nimic din datele personale, doar acele notificari din calendar. Din pacate, este foarte posibil, ca in viitor, sa te "virusezi" din nou. Insa acum stii care e solutia la aceasta problema :).
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!