Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰

Cont WhatsApp blocat, sau expirat, sau cum sa nu te fraudezi cu numere scurte

Cont WhatsApp blocat, sau expirat, sau cum sa nu te fraudezi cu numere scurte
        Fraudele din zilele noastre sunt din ce in ce mai ingenioase si credibile incat atunci cand primesti o "simpla" notificare ca aplicatia WhatsApp e expirata si necesita actualizare, gandul nu te va duce niciodata catre o posibila frauda. Totusi mai jos iti vom arata ce sa nu faci, incat sa ajungi sa platesti costuri suplimentare inutile. Exemplul nostru e pentru sistemul de operare IOS, adica toti posesorii de telefoane Apple, nu stim exact daca si telefoanele Android au aceeasi problema, insa pentru a fi siguri, va sugeram sa nu faceti nicio actualizare de aplicatii inafara Magazin Play, deoarece riscati sa fiti fraudati si nu va veti da seama prea usor, decat atunci cand facturile de telefonie mobila incep fie mai mari decat cu ce v-ati obisnuit.

,
In cazul in care vezi aceste notificari in calendarul telefonul tau Apple, din meniul principal al telefonului, intra la Configurari, in sectiunea Calendar si selectezi Conturi. Analizeaza atent conturile de Calendar pe care le ai instalate. Pe langa unul de Gmail, Yahoo, iCloud sau orice alta adresa de email pe care o deti, o sa observi un cont cu nume deloc special: ”Subscribed Calendars”, ”Other Calendars”, ”Click Here…”. Selecteaza contul pe care nu-l cunosti, din partea de jos a ecranului, alege Delete Account sau Stergeti Contul.




In cazul in care te-ai grabit si ai dat click sa iti actualizezi aplicatia, vei primi un sms cum vezi mai jos

 inseamna ca e prea tarziu si te-ai abonat la serviciul Mobilehub, ce costa 3.04euro fara Tva, pe zi. Sms-ul de confirmare poate sa vina de la numere scurte, ce nu pot fi apelate inapoi, gen 1255, 1252, 1280. Daca vei dori sa anulezi acest abonament, e necesar sa suni la numarul din imaginea de mai sus, sa ne inarmezi cu vointa pentru ca vei vorbi mult cu un robotel, insa daca asculti pana la capat vei putea sa te dezabonezi si implicit sa anulezi si frauda ce ti s-a intamplat.
        Sa nu se mai intample, recomandam orice actualizare sa fie facuta din Appstore, pentru a fi in siguranta si a nu risca iarasi o frauda, deoarece sunt tot mai dese si cum ziceam, ingenioase.


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!