Sarbatorim Ziua Copilului cu o saptamana de reduceri, alege un popsocket, un selfie stick, o baterie externa sau alt gadget si bucura-te de pretul redus ­čśü  

IOS 14.5 si urmarirea activitatii tale pe internet

IOS 14.5 si urmarirea activitatii tale pe internet
           În noul update al iOS, Apple dore╚Öte transparen╚Ť─â între companii, dezvoltatori ╚Öi utilizatori. Apple le cere acum dezvoltatorilor s─â afi╚Öeze politicile de confiden╚Ťialitate ale aplica╚Ťiilor în AppStore. Astfel, companiilor ╚Öi dezvoltatorilor care nu respect─â regulile, li se vor ╚Öterge aplica╚Ťiile din AppStore. Cu iOS 14.5, iPadOS 14.5 ╚Öi tvOS 14.5, aplica╚Ťiile trebuie s─â solicite permisiune înainte de a urm─âri activitatea ta în aplica╚Ťii ╚Öi site-uri web ale altor companii.

          Urm─ârirea are loc atunci când informa╚Ťiile care te identific─â pe tine sau dispozitivul t─âu colectate dintr-o aplica╚Ťie sunt legate de informa╚Ťii care te identific─â pe tine sau dispozitivul t─âu colectate în aplica╚Ťii, site-uri web ╚Öi alte loca╚Ťii de╚Ťinute de ter╚Ťi în scopuri de publicitate direc╚Ťionat─â sau m─âsur─âtori de publicitate ori când informa╚Ťiile colectate sunt partajate cu brokeri de date. 
Dac─â vezi o solicitare de urm─ârire a activit─â╚Ťii tale, po╚Ťi atinge Permite╚Ťi sau Cere╚Ťi aplica╚Ťiei s─â nu v─â urm─âreasc─â. Po╚Ťi utiliza în continuare capacit─â╚Ťile complete ale aplica╚Ťiei, indiferent dac─â permi╚Ťi sau nu aplica╚Ťiei s─â-╚Ťi urm─âreasc─â activitatea.

Dezvoltatorul aplica╚Ťiei poate personaliza o parte din mesaj pentru a explica de ce aplica╚Ťia î╚Ťi cere s─â-╚Ťi urm─âreasc─â activitatea. Po╚Ťi, de asemenea, s─â accesezi pagina de produs a aplica╚Ťiei în App Store pentru mai multe detalii despre modul în care dezvoltatorul aplica╚Ťiei folose╚Öte datele tale.

Dac─â alegi Cere╚Ťi aplica╚Ťiei s─â nu v─â urm─âreasc─â, dezvoltatorul aplica╚Ťiei nu poate accesa identificatorul de publicitate al sistemului (IDFA), care este frecvent utilizat pentru urm─ârire. De asemenea, aplica╚Ťiei nu i se permite s─â-╚Ťi urm─âreasc─â activitatea folosind alte informa╚Ťii care te identific─â pe tine sau dispozitivul t─âu, cum ar fi adresa ta de e-mail.


               Un rezultat direct al acestei actualiz─âri este aten╚Ťionarea publicului asupra politicilor de confiden╚Ťialitate ale aplica╚Ťiilor. F─âr─â un astfel de conflict, mul╚Ťi utilizatori treceau cu vederea avertismentele de confiden╚Ťialitate. Totu╚Öi ╚Öi Apple poate avea de pierdut. Dac─â marii dezvoltatori aleg s─â î╚Öi retrag─â aplica╚Ťiile din AppStore, mul╚Ťi utilizatori ar putea fi afecta╚Ťi. Totodat─â, multe aplica╚Ťii sunt finan╚Ťate publicitar.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!