Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰  

IOS 14.5 si urmarirea activitatii tale pe internet

IOS 14.5 si urmarirea activitatii tale pe internet
           În noul update al iOS, Apple dorește transparență între companii, dezvoltatori și utilizatori. Apple le cere acum dezvoltatorilor să afișeze politicile de confidențialitate ale aplicațiilor în AppStore. Astfel, companiilor și dezvoltatorilor care nu respectă regulile, li se vor șterge aplicațiile din AppStore. Cu iOS 14.5, iPadOS 14.5 și tvOS 14.5, aplicațiile trebuie să solicite permisiune înainte de a urmări activitatea ta în aplicații și site-uri web ale altor companii.

          Urmărirea are loc atunci când informațiile care te identifică pe tine sau dispozitivul tău colectate dintr-o aplicație sunt legate de informații care te identifică pe tine sau dispozitivul tău colectate în aplicații, site-uri web și alte locații deținute de terți în scopuri de publicitate direcționată sau măsurători de publicitate ori când informațiile colectate sunt partajate cu brokeri de date. 
Dacă vezi o solicitare de urmărire a activității tale, poți atinge Permiteți sau Cereți aplicației să nu vă urmărească. Poți utiliza în continuare capacitățile complete ale aplicației, indiferent dacă permiți sau nu aplicației să-ți urmărească activitatea.

Dezvoltatorul aplicației poate personaliza o parte din mesaj pentru a explica de ce aplicația îți cere să-ți urmărească activitatea. Poți, de asemenea, să accesezi pagina de produs a aplicației în App Store pentru mai multe detalii despre modul în care dezvoltatorul aplicației folosește datele tale.

Dacă alegi Cereți aplicației să nu vă urmărească, dezvoltatorul aplicației nu poate accesa identificatorul de publicitate al sistemului (IDFA), care este frecvent utilizat pentru urmărire. De asemenea, aplicației nu i se permite să-ți urmărească activitatea folosind alte informații care te identifică pe tine sau dispozitivul tău, cum ar fi adresa ta de e-mail.


               Un rezultat direct al acestei actualizări este atenționarea publicului asupra politicilor de confidențialitate ale aplicațiilor. Fără un astfel de conflict, mulți utilizatori treceau cu vederea avertismentele de confidențialitate. Totuși și Apple poate avea de pierdut. Dacă marii dezvoltatori aleg să își retragă aplicațiile din AppStore, mulți utilizatori ar putea fi afectați. Totodată, multe aplicații sunt finanțate publicitar.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!