Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰  

Tu stii ce face copilul tau pe telefon?

Tu stii ce face copilul tau pe telefon?
          Dupa multi ani in care ti-ai zis ca nu are nevoie de telefon, in sfarsit nu ai mai avut de ales, fie ca il trimiti in tabara, fie ca la scoala, sau pur si simplu pentru un control, copilul tau a primit de la tine, parinte, un telefon mobil si nu orice, ci un smartphone. Ce faci acum? Exista atatea distractii, TikTok, Youtube, Facebook, site-uri cu fel si fel de informatii nu chiar pentru un copil.... Cum vezi ce face, ce butoneaza, sa nu invete prostii? Pe cat de complicat poate sa fie, pe atat e de simplu. Instalezi un program de monitorizare a activitatii lui pe telefon si asa vei putea afla ce interese are. Pentru ca sunt foarte multe aplicatii, indiferent de sistemul de operare - Android sau Ios, iti vom prezenta mai jos top 5 aplicatii, contra cost:

1. Qustodio: Include un localizator familial, instrumente de monitorizare extinsa si o filtrare puternica, care impiedica copiii sa acceseze website-uri daunatoare si continut pentru adulti.

2. NetNanny: Flux familial intuitiv si functii flexibile de monitorizare, cu aplicatii desktop si mobile, astfel incat sa puteti pastra siguranta copiilor pe toate dispozitivele lor.

3. Bark: Monitorizare social media si text, care va ajuta sa va protejati copiii impotriva pradatorilor din mediul online si a altor amenintari cibernetice.

4. Kaspersky Safe Kids: Primiti alerte instantanee atunci cand aplicatia identifica o problema si puteti utiliza tehnologia de geofencing (alerte pe baza locatiei) pentru a va asigura ca stiti unde se afla copiii vostri in permanenta.

5. Mobicip: Orarul personalizabil de timp petrecut in fata ecranului faciliteaza stabilirea unor obiceiuri online sanatoase copiilor si limitarea distragerii atentiei in timpul temelor.

      Pentru ca nu vrem neaparat sa platim o aplicatie si ne-o dorim sa fie Free, mai jos o sa iti prezentam, pentru fiecare sistem de operare in parte, varianta gratuita de monitorizare.

     Sistemul de operare Android, are solutia oferita de Google Family Link. Instalezi aplicatia pentru parinti pe telefonul parintilor de aici, cea pentru copii pe telefonul copiilor de aici, apoi vei putea sa accesezi istoricul cautarilor pe internet, vei putea vedea locatia atata timp cat este pornit Gps din telefon, poti seta un timp de utilizare, poti bloca site-uri, cat timp petrece in aplicatii, care sunt cele mai dese folosite.
 
Acesta este un tutorial de instalare a aplicatiei pe telefonul tau si al copilului tau.

      Sistemul de operare IOS ofera integrat in meniul acestuia - Restrictii continut si intimitate din  - Timp de utilizare, de unde poti bloca sau limita anumite aplicatii si caracteristici pe dispozitivul copilului tau. Poti, de asemenea, sa restrictionezi configurarile pe dispozitivul tau iPhone, iPad sau iPod touch pentru continut explicit, achizitii, descarcari si confidentialitate. Mai jos exista un mic tutorial cum poate fi setat telefonul sau poti intra pe pagina oficiala Apple https://support.apple.com/ro-ro/HT201304, sa citesti despre cum poate copilul tau sa utilizeze telefonul in siguranta, iar tu ca si parinte, sa fii linistit.

 

Speram sa iti fie de folos, oricare din variante ai alege :)


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!