Cum ar putea arata Huawei P50?

Cum ar putea arata Huawei P50?
             Urmatoarea linie emblematica a Huawei este seria Huawei P50. O scurgere de informatii de la @OnLeaks ne ofera o privire asupra primului smartphone lansat cu sistemul de operare intern al Huawei, care va reduce dependenta de Android. Huawei se pregateste sa lanseze urmatorul sau smartphone emblematic. Seria P50 ar putea fi prima care va fi lansata împreuna cu sistemul de operare Harmony al companiei. Designul provizoriu Huawei P50 Pro a fost deja prezentat si, in timp ce corpul telefonului arata destul de conventional, ceea ce se remarca este insula camerei.  Pe langa imaginile cu posibilul design al telefonului, a aparut si o randare video a bloggerului Waqar Khan, ce poate fi urmarita in video-ul de mai jos: 
           

         Pentru fanii Huawei din pacate nu sunt tocmai vesti bune, deoarece termenul de lansare a telefonului s-a amanat pana in iunie. Unul din motivele amanarii este problema  pe care inca o are Huawei cu producatorii de cipuri, celalalt fiind sistemul de operare Harmony OS, care nu este finalizat inca.

        Presedintele Huawei al Consumer Business Group a gazduit o prezentare principala TEDx la Shenzhen, China, dezvăluind planurile viitoare pentru divizia companiei de dispozitive mobile si IoT. Dr. Wang Chenglu a confirmat ca „multe dispozitive” vor putea trece la Harmony OS 2.0 până în iunie 2021. Executivul se asteapta ca 300 de milioane de smartphone-uri, tablete si alte dispozitive IoT sa aiba sistemul de operare Harmony pana la sfarsitul anului calendaristic. 

         Zvonurile sugereaza ca Huawei va implementa un senzor masiv de 1 ”(pretins numit Sony IMX800) pentru camera, ceea ce inseamna ca Huawei va fi pretendent la locul 1 in topul celor mai bune telefoane pentru fotografie. Asteptam luna iunie, sa vedem ce surprize placute ne va aduce lansarea lui.

 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!