Lansare telefoane Sony Xperia

Lansare telefoane Sony Xperia
     Vesti bune pentru fanii Sony. Acesta a lansat 3 telefoane noi noute: Sony Xperia 10 III, Sony Xperia 5 III si flagshipul Sony Xperia 1 III. Ca si pana acum, acesta din urma, isi propune sa atraga utilizatorii in cautare de ceva mai compact, fara a sacrifica nimic, in ceea ce priveste experienta utilizatorului. Cele doua telefoane au camere foto variabile unice care pot comuta între 70mm si 105mm, ceea ce echivalează cu zoom optic de aproximativ 2,9x si 4,4x.

      Dispozitivul in sine foloseste un senzor Sony de 12MP 1 / 2.9 " cu diafragma f / 2.3 sau f / 2.8, in functie de distanta focala pe care o utilizati si de stabilizarea optica a imaginii. Zoom-ul digital poate ajunge acum la echivalentul a 300mm, comparativ cu 200mm pe Xperia 1 II si 5 II.  Sony il numesc zoom super rezolutie AI.
     
     Camerele fiind in mare parte identice, ecranele sunt cele care separa Xperia 1 III si Xperia 5 III. Cel mai mare, Xperia 1 III foloseste un panou OLED 4K de 6,5 inchi cu un raport de aspect de 21: 9, este capabil sa ruleze la 120Hz si sa afiseze continut HDR.
      Xperia 5 III se deplaseaza, de asemenea, la o rata de reimprospatare de 120Hz, dar pe un panou OLED de 6,1 inchi, rezolutie Full HD cu acelasi raport de aspect 21: 9 si completat cu suport HDR.

     Ambele telefoane sunt alimentate de chipset-ul de varf Snapdragon 888, Xperia 1 III avand 12 GB RAM si 256 GB / 512 GB stocare. Xperia 5 III primeste versiunile ceva mai conservatoare de 8 GB / 128 GB si 8 GB / 256 GB. Ambele telefoane au sloturi dual SIM hibride, astfel incat sa puteti extinde cu usurinta spatiul de stocare printr-un card microSD, daca este necesar.

     Chiar si bateria este aceeasi - o unitate de 4.500 mAh cu suport pentru incarcare rapida de pana la 30 W (50% în 30 de minute), promitand o durata de viata de 3 ani. Xperia 1 III adauga, de asemenea, incarcare fara fir, dar Xperia 5 III se descurca fara ea.



Clipul de prezentare promite multe pe partea de fotografie, ramane de vazut cat de performante sunt in testari si sa speram ca cei de la Sony nu vor dezamagi.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!