Telefoanele Vivo in Romania

Telefoanele Vivo in Romania
      Cine e Vivo? Fondata în 2009, aceasta este compania de smartphone-uri cu cea mai rapida crestere din lume, avand o amprenta globala puternica, cu gama larga de produse. Vivo a dezvoltat recent un sistem software bazat pe Android, cunoscut sub numele de Funtouch. Vivo a intrat în topul marcilor de telefonie mobila în jumatate de trimestru in 2017, cu o cota de piata la nivel mondial de 10,7%. Momentan Vivo este pe locul 6 in lista brandurilor mobile de top, in spatele celor de la Oppo, Xiaomi, Huawei, Apple si Samsung, insa incet incet acopera tot mai mult "teren".  Spunem aceasta pentru ca, din 28 aprilie, adica de ieri, este oficial si in Romania la comercializare.

      Pentru ca vor sa aiba un impact pe piata noastra, si-au ales cel mai puternic partener comercial, Emag. Fie prin magazinele fizice, fie pe calea online-ului, vor avea o gramada de surprize pentru doritorii de oferte. Preturile vor fi foarte bune, pentru ca vor fi promovate, in prima faza, telefoanele mid-range, seria Y. 
     Cel mai performant model este Y70, un smartphone mid-range excelent, cu un design deosebit si specificatii excelente. Pretul recomandat de vanzare este de 1199 RON si vine la pachet cu un cadou – un smartwatch (care separat costa 227 RON). 
     Urmatoarele doua telefoane,  Y20s si Y11s, au preturile de vanzare de 999 RON si respectiv 599 RON si ofera cadou o bratara de fitness (al carui pret separat este de 99 RON). Ofertele sunt valabile in perioada 28 aprilie 2021 – 11 mai 2021, evident, la Emag. Cum Oppo a facut aceeasi miscare, asteptam sa vedem telefoanele Vivo si la Altex, si la marii operatori de telefonie mobile, Orange, Vodafone.

Pentru cei interesati ce pot "face" cei de la Vivo, mai jos e lansarea ultimei serii:

X60 Series
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!