Dupa Vivo, dupa Oppo, acum e randul Realme

Dupa Vivo, dupa Oppo, acum e randul Realme
    Daca am vorbit de Oppo si Vivo, acum e randul celor de la Realme sa intre pe piata romaneasca. Realme este un producator chinez de smartphone-uri care are doar putin peste trei ani. Face parte din BBK Electronics Corporation, care are o istorie complicata care genereaza marci precum iQOO și cele mai cunoscute OnePlus, Oppo și Vivo.
     Deoarece Realme este destul de nou si a lansat o multime de smartphone-uri de la debut, este greu sa discernem anumite tipare in programul sau de lansare. Spre deosebire de multe alte marci de telefoane, compania nu pare sa adere la un plan de lansare anual.

     In ceea ce priveste disponibilitatea, Realme vinde in prezent smartphone-uri in majoritatea partilor lumii, desi SUA este o exceptie. Cu toate acestea, intr-un interviu acordat TechRadar , Madhav Sheth, CEO-ul Realme, a sugerat ca marca ar putea aduce dispozitivele sale in SUA si inainte de prea mult timp. Totusi, ar putea fi câtiva ani liberi.

    Pe piata din Romania s-au lansat recent noile modele de telefoane Realme 8 si Realme 8 Pro. “Noua serie Realme 8 este cea mai avansata serie pe care producatorul o lanseaza, avand in spate feedback de la milioane de utilizatori care au ales in trecut modele din seriile Realme7, 6 sau mai vechi. Noua serie 8 aduce in prim plan camera de 108MP, functiile noi de fotografiere si filmare, dar si design-ul modern, subtire si usor”, conform datelor companiei. Realme 8 Pro este cel mai avansat telefon al companiei care integreaza senzorul foto de 108MP HM2 cu dimensiunea de 1/1,52 inch, care poate realiza fotografii la o rezolutie maxima de 12000 x 9000 pixeli. Alte modele pe piata noastra sunt Realme C11, modelul C15, ambele cu preturi imbatabile pentru performante ce o ofera, apoi avem seria Realme 7, Realme X50, iar cel mai scump pe piata romaneasca e Realme X2 Pro, insa pretul lui este sub jumatate din pretul unui produs de la Apple, deci si aici, preturi foarte bune. Momentan nu sunt foarte cunoscuti, nu se stie de ei, decat ca sunt firma chinezeasca, insa in viitorul destul de apropiat, o sa vie un oponent pentru topul actual al producatorilor mondiali, Samsung, Apple, Xiaomi si Huawei.
   
     Aici puteti vedea ce stie sa faca Realme 8 Pro, in lansarea oficiala pe youtube.



 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!