Cum te pregatesti pentru Black Friday?

Cum te pregatesti pentru Black Friday?
Pentru multe din magazine deja a inceput noul sezon de Black Friday, unde fie la Altex dureaza cu saptamanile, reducerile nu sunt chiar wow, dar sunt binevenite sau Flanco care are si el din 21 octombrie pana in 30 noiembrie. Pe AboutYou.ro, este inca un magazin online ce are reduceri. Insa stim ca Emag.ro e cel care a dat nastere acestei zile de cumparaturi, prin urmare in cazul in care nu stiai, Black Friday la Emag este doar o zi, in data de 11.11.2022, adica vinerea viitoare. 
       Ce trebuie sa faci daca vrei sa iti cumperi un telefon, sau camera foto, sau orice alt produs? Mai jos iti vom arata cativa pasi sa te asiguri ca vei avea parte de reduceri:

Pasul 1:

Hotaraste-te ce produse te intereseaza, nu poti astepta pana in dimineata cu inceperea evenimentului, pentru ca vei rata reducerile, garantat. Prin urmare, cauta telefonul, vezi castile, ce smartwatch doresti, ce mobila, sau orice ai in wishlist.

Pasul 2:
Ai aflat ce vrei sa iti cumperi, perfect, dar cum deja stim din anii precedenti, multe oferte cu super reduceri, nu prea sunt super, si nici prea reduse, prin urmare, verifica produsul tau pe mai multe site-uri, sau comparatoare de preturi, vezi un www.compari.ro, vezi ce pret are pe olx.ro, sau price.ro. Astfel incat vei sti daca pretul de Black Friday este redus cu adevarat si merita sa iti cumperi produsul dorit, sau e doar marketing bine facut.

Pasul 3:

Ce reprezinta imaginile de mai sus? Inseamna ca daca vrei sa prinzi produsul dorit, musai sa il ai pus in cosul de cumparaturi si/sau wishlist, astfel ca atunci cand se da startul, sa ai viteza la cumparaturi. De asemenea iti recomandam sa iti salvezi si cardul de cumparaturi in contul personal de pe site-ul comerciantului, incat totul sa decurga foarte repede, caci e ultimul pas inainte de a te bucura de produsul mult dorit.

Pasul 4:
Ai reusit sa iti cumperi produsul mult dorit? felicitari, dupa multe cautari, verificari de preturi, ti-ai facut cadoul ce il doreai, la un pret redus fata de normal. Nu mai ramane decat sa te bucuri de el :)

Pasul 5: Noi, la Mac Gsm, avem Black Friday-ul in perioada 11.11 pana in 19.11, asa ca daca iti cumperi un telefon sau tableta, sau vrei un accesoriu pentru masina, sau orice gasesti pe www.macgsm.ro, urmeaza primii 4 pasi incat sa te bucuri in siguranta de telefonul tau, fara sa ai grija ca se poate zgaria, sau mai rau, sparge.





 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!