Care cablu e mai rezistent?

Care cablu e mai rezistent?
      Cablurile sunt de multe tipuri, cu mufa type c, micro-usb, lightning, o multitudine de branduri, de la Apple, Samsung, Huawei, cunoscute de toata lumea, pana la produse de la Baseus, Joyroom, Ugreen, Remax. Pretul insa reflecta calitatea?, e un cablu lightning Apple mai bun decat un brand care nu e asa cunoscut, doar pentru ca e mai scump? Mai jos vei afla tipurile de cabluri dupa rezistenta, ce probleme pot aparea in timpul, de la uzura.

Problema 1
   
Stim cu totii cablul original de Apple, din pacate pretul lui nu reflecta si calitatea, de cele mai multe ori se va intampla problema din imagine. Ce putem face este sa aplicam, de exemplu o banda izolatoare, insa solutia e doar temporara, deoarece cablul mai tarziu tot se va deteriora.

   Problema 2

Cu siguranta ai patit problema din poza, fiind un cablu micro-usb, are o singura directie in portul telefonului, iar cablul o sa fie mereu in aceeasi pozitie rasucit, prin urmare, cedeaza. Exista desigur banda ce ii mai poate lungi utilizarea, dar intr-un final telefonul tau nu se va mai incarca.

  Problema 3

Cablul se deterioreaza la intrarea in priza, fie de la pozitia acestuia pana la portul de incarcare al telefonului, fie nu e suficient de lung si mereu sta in tensiune, deoarece un gamer se va juca cu telefonul conectat la reteaua electrica (desi recomandam ca niciodata sa nu ne jucam in timp ce telefonul este la incarcat, pentru ca dispozitivul se va incalzi, bateria la fel, iar autonomia se va degrada mult mai repede).

Solutii au aparut desigur la fiecare tip de cablu, indiferent de port si fiecare rezolva o problema si uneori chiar mai multe, incat sa ne putem bucura cat mai mult de cablul de e atat de important pentru un telefon.

   Solutia 1





Cabluri textile cu intarituri la extremitati, sunt printre cele mai rezistente cabluri de pe piata, sunt flexibile, sunt mai groase decat un cablu original, indiferent pentru ce model de telefon ar fi, iar zona aproape de mufa de incarcare, care e mereu cea mai problematica, e ranforsata cu o garnitura de cauciuc.

    Solutia 2

Pentru cablurile micro-usb, unde pozitia e una singura in portul telefonului, pe langa faptul ca exista cablurile textile si robuste, au si mufa reversibila, datorita unei mici modifica in structura acesteia, prin urmare nu mai exista greseala ca fortam un cablu intr-o pozitie nepotrivita, acesta potrivind ca un cablu type c, sau lightning.

   Solutia 3


 Cablurile textile sunt printre cele mai bune, dar ce te faci cand te impiedici de ele ? Inainte erau doar doua variante, ajunge telefonul pe jos, sau distrugi cablul suficient sa nu mai functioneze corespunzator. Exista insa varianta a treia, mufa magnetica, lovesti cablul, nici o problema, partea mufei ce intra in portul telefonului tau se va desprinde de restul cablului, nu vei risca deteriorarea telefonului prin lovire, si e suficient sa pui cablul inapoi la mufa magnetica.

Solutia 4


Daca doresti sa stai in pat, sa te uiti la Netflix, HBO, sau orice altceva, solutia este cablul cu mufa la 90 de grade. In acest unghi, cablul sta intr-o pozitie naturala atunci cand esti in pat si telefonul sau tableta sunt cu tine. Nu vei avea nici un risc sa deteriorezi cablul, fata de unul clasic ce va sta sucit, iar intr-un final nu va mai face contactul pentru incarcarea dispozitivul tau.

Indiferent ce marca de cablu vei alege, de acum vei sti ce tip de cablu ti se potriveste, fie ca esti neindemanatic/a si ai nevoie de un cablu magnetic, fie ca esti gamer, sau iti place sa vizionezi filme pe telefon sau tableta. Sfatul nostru este sa ai grija de cablul ce-l vei achizitiona, astfel incat durata lui de viata sa fie cat mai indelungata.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!