Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰

Cum va arata Iphone 13??

Cum va arata Iphone 13??
     Cum e aproape sezonul de toamna, mai exact luna Septembrie, incep zvonurile, randarile, pozeLE cu noile modele de Iphone 13. Din start se stie ca o sa fie o modificare la display, fiind de 120Hz LTPO, bateria urmeaza si ea sa primeasca un upgrade la autonomie, multumita unui model nou Qualcomm 5G. Camera foto primeste si ea upgrade, va include un "portrait video mode".
       
      
       Referitor la aspect, faimosul notch o sa fie mai mic, dar inca nu se da disparut chiar dupa 4 ani de la aparitia sa. Se zvoneste ca cel putin unul din modele ce vor aparea o sa fie fara niciun port, tocmai pentru a promova mai mult Magsafe-ul, insa acest aspect ramane de vazut. O functie noua ar putea fi Always On Display, care ar fi o noutate pentru ecosistemul Apple. De asemenea, vom avea cu certitudine si un procesor Apple A15 cu putere marita de procesare. Wifi 6 pare a fi si el pe lista de imbunatatiri. 

  Modelul Pro Max ar trebuie sa fie disponibil si cu o memorie de stocare imensa, cu siguranta si un pret pe masura.

Aici, youtuber-ul MacRumors are un video cum ar arata telefoanele 
https://www.youtube.com/watch?v=19Vp0U0baIU

    Ce stim sigur e ca la sfarsitul lunii Septembrie vom vedea noile telefoane Apple, ce functii noi au, cum vor arata,iar cat vor costa, ramane de vazut.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!