Ce folie de protectie imi pun pe telefon?

Ce folie de protectie imi pun pe telefon?
       Ti-ai cumparat un telefon nou, te-ai decis greu la marca, la model, iar acum ultima decizie si aceasta una dificila, cum iti protejezi display-ul incat sa te bucuri de telefon cat mai mult si in siguranta. Pentru ecranul tau exista diferite folii de protectie si noi iti vom prezenta fiecare in parte, avantaje si dezavantaje.
       
       Folia de sticla e cea mai populara alegere, are avantajul ca rezista atat la zgarieturi, cat si in caz de un impact cu suprafete dure. Exista multe modele, multe branduri, cu multe preturi, cele mai bune ofera senzatia la atingere precum telefonul fara nici o folie, adica au tratamentul oleofob sa nu retina amprente, duritatea cea mai mare 9H, pentru siguranta in cazul unui impact, au cea mai buna transparenta incat sa nu se observe diferente de luminozitate si culoare.
              Exista si variante privacy, ce au un unghi de vizualizare de 28°, astfel incat utilizatorul o sa fie singura persoana ce vizualizeaza continutul ce ruleaza pe telefon.
             Cum nimic nu e perfect, aceste folii au dezavantajul ca se pot sparge relativ usor in anumite situatii ce nu implica neaparat contactul cu solul sau suprafata dura. Una din probleme des intalnite de folie sparta sau fisurata, e la persoanele de sex feminin, in cazul in care telefonul este pus in geanta cu obiecte metalice, precum chei sau brelocuri. Daca nu ai grija de telefon, il scapi din mana, exista copii mici ce se pot juca cu el, folia de sticla e cea mai buna pentru tine.                                              

        Folia Alien Surface, este probabil cea mai populara folie de silicon de pe piata romaneasca. Are avantajele ca nu se sparge, insemnand ca e ok sa porti telefonul in geanta cu alte obiecte, nu se va zgaria ecranul tinand telefonul la o ureche ce poarta cercei. Este foarte subtire, se monteaza mai greu decat o folie de sticla, deoarece necesita un kit de instalare ce e inclus in pachetul ei, si are nevoie de un timp de uscare. Dezavantajul este ca nu e rezistenta antisoc, desi exista sanse ca telefonul sa nu se sparga la un impact, insa ti-am sugera sa nu incerci si a doua oara.

         Folia de plastic ar fi inca o varianta de protectie, ce e drept e minima. Telefoanele actuale vin deja cu ea preinstalata, insa din pacate avantajele ei sunt strict impotriva zgariatului si pentru o perioada scurta de timp, fiind plastic se va uza relativ repede si necesita inlocuire, cu una din cele de mai sus. Pentru telefoanele mai vechi de 4,5 ani inca se aplica, insa chiar si pentru acestea se poate pune cea de silicon sau sticla.
                    Te asteptam pe www.macgsm.ro, pentru a iti achizitiona folia care ti se potriveste.


            


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!