Top 5 cabluri de incarcare ce nu stiai ca exista

Top 5 cabluri de incarcare ce nu stiai ca exista
     Toti folosim cablurile de date din pachetul telefonul pentru a ne incarca dispozitivul, insa ce te faci daca vrei sa incarci inca un telefon ce nu are portul de incarcare compatibil cu al tau, sau daca vrei sa asculti muzica in timp ce telefonul ti se incarca?
    Astazi iti vom prezenta 5 tipuri de cabluri de care poate nu ai auzit sa existe, fiecare menit sa te ajute in felul lui.

Locul 5: Cablul Micro-Usb Double Sided

      Nu te lasa indus in eroare - acest cablu micro usb nu este ca oricare altul. Acest cablu este deosebit in lumea micro-usb, deoarece poate fi introdus in portul telefonului in orice pozitie, fara sa strici mufa de incarcare a dispozitivului tau. Toti suntem grabiti si nu e de mirare ca uneori ba nu mai incarca decat intr-o pozitie, ba nu se mai incarca deloc telefonul. Solutia? Cablul micro-usb double sided! Asa vei sti mereu ca oricum il vei folosi, nu strici mufa telefonului, iar acesta se va incarca fara nici o problema, in orice pozitie il introduci.

Locul 4: Cablu lightning bent + casti audio


     Esti gamer? Stai in pat cu telefonul si cablul tau de incarcare se tot strica si il inlocuiesti frecvent? Acest cablu te ajuta sa te poti juca in liniste, fara grija ca l-ai putea deteriora, deoarece constructia lui la unghi de 90° permite o pozitie naturala atunci cand stai cu telefonul in pat. Ce zici daca ti-am spune ca pentru tine, fan Apple, acest cablu are si port de casti lightning? Atunci cand vrei sa te joci si sa nu deranjezi pe cei din jur, folosesti si mufa pentru incarcare si cea pentru a asculta muzica.

Locul 3: Cablul magnetic


      De cate ori ti s-a intamplat sa te impiedici de cablul de incarcare si telefonul sa ajunga pe jos, sa-i deteriorezi portul de incarcare, sau mai rau, sa spargi telefonul? Daca de multe ori, atunci ai nevoie de un cablu magnetic. El te va ajuta ca atunci cand te impiedici, sa nu distrugi telefonul sau portul de incarcare, iar daca mediul tau de lucru este cu foarte mult praf, cablul magnetic iti va proteja portul de incarcare, iar acesta va ramane mereu curat.

Locul 2: Cablul 3in1

    Ai prea multe cabluri, pentru fiecare membru al familiei deoarece fiecare din ei are altfel de port de incarcare la telefon? Vrei mai putine cabluri, insa nu vrei sa lasi pe nimeni din familia ta fara solutii de incarcare? Cablul 3in1 este capabil sa incarce orice tip de telefon, fie cu micro-usb, sau type-c, chiar si lightning, daca doresti chiar simultan, deoarece are putere de 3.5A.

Locul 1: Cablul 4in1

     Acest tip de cablu este cel mai modern, nu mai ofera mufa micro-usb, insa pentru toate generatiile de telefoane 2020-2021 acesta are toate combinatiile posibile: Type C catre Type C - DA, Type C catre USB - DA, Lightning catre USB - DA, Lightning catre Type C - DA. Nu exista un telefon sa nu poata fi incarcat, si este compatibil cu incarcarea rapida si ultra rapida, deoarece are putere de 60W.
 
    Pentru a vedea toata oferta noastra poti intra pe site-ul nostru, www.macgsm.ro, iar pana la sfarsitul lunii Iunie, avem oferta Summer Sale.


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!