Lansare Iphone 15, 15 Plus, 15 Pro si Pro Max

Lansare Iphone 15, 15 Plus, 15 Pro si Pro Max

Salutare dragilor! Așa cum mulți dintre voi știți deja, Apple a lansat ieri noua serie iPhone 15.
Hai să vedem ce modificări au adus:

1. Designul: Fără îndoială, Apple continuă să îÈ™i păstreze reputaÈ›ia pentru design-ul elegant È™i atenÈ›ia la detalii. S-a apelat la aluminiu pentru variantele normale, iar cele Pro beneficiază de o carcasă din titan. Acest lucru înseamnă că telefonul va rezista mai bine împotriva zgârieturilor. Ecranul prezintă acum margini mai subÈ›iri, fiind vizual mai atrăgător decât generaÈ›iile anterioare, deÈ™i pe piață există telefoane cu margini È™i mai subÈ›iri.


2. Performanță: Cu fiecare generaÈ›ie, Apple îÈ™i îmbunătățeÈ™te chipsetul. Inima noilor iPhone 15 Pro È™i Pro Max este noul A17 Pro, oferind o performanță mai rapidă È™i mai eficientă din punct de vedere energetic comparativ cu generaÈ›iile anterioare. Modelele 15 È™i 15 Plus au păstrat procesorul A16, lansat anterior pentru modelele Pro.

3. Conectivitate: După presiunile exercitate de UE, în sfârÈ™it avem conectivitate de tip Type-C pe dispozitivele Apple, deÈ™i cu anumite limitări. La iPhone 15 È™i 15 Plus, avem USB-C 2.0, care nu reprezintă o noutate majoră, iar viteza nu impresionează. În schimb, pe variantele Pro avem USB-C 3.0 cu viteze de până la 10 Gbps.

4. Camera: Camerele iPhone sunt recunoscute pentru calitatea lor È™i pentru abilitatea de a captura imagini impresionante. La iPhone 15 È™i 15 Pro, Apple nu a adus modificări semnificative camerelor, însă merită menÈ›ionat că la varianta Pro Max, pentru prima oară avem o cameră periscopică cu 5x zoom optic.

5. iOS: Cu lansarea oricărui iPhone nou vine È™i o actualizare a sistemului de operare. iOS 17 e la doar câteva zile distanță È™i promite funcÈ›ionalități noi precum StandBy, Interactive Widgets, Live VoiceMail È™i Live Stickers.

6. PreÈ›: Apple nu a fost niciodată recunoscut pentru telefoanele sale ieftine, dar pentru mulÈ›i, calitatea È™i ecosistemul justifică preÈ›ul. PreÈ›urile pentru iPhone 15 pornesc de la 950 euro, iar 15 Plus de la 1100 euro. Evident, variantele Pro au preÈ›uri mai ridicate, începând de la 1200 euro pentru Pro È™i 1450 euro pentru Pro Max. Rămâne de văzut cu ce preÈ›uri vor fi disponibile în România.

Ce este cert, totuÈ™i, este faptul că variantele non-Pro nu prezintă diferenÈ›e majore față de generaÈ›ia precedentă, care, la rândul ei, este asemănătoare cu Seria 13. Astfel, nu avem prea multe noutăți pentru un preÈ› destul de ridicat. Variantele Pro È™i Pro Max, deÈ™i sunt cele mai performante telefoane Apple din prezent, ne reamintesc că la această sumă, putem achiziÈ›iona È™i telefoane cu ecrane flexibile.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!