S-a lansat Samsung Galaxy S23 Ultra

S-a lansat Samsung Galaxy S23 Ultra
     Samsung a lansat noua generatie de flagship-uri din seria Galaxy, S23, S23+ si S23 Ultra. Pentru prima data in istoria celor de la Samsung, noile generatii de telefoane au, probabil, cele mai mici modificari aduse design-ului, insa si  performantelor. In cazul modelelor S23 si S23+ s-a schimbat zona camerelor, nu mai exista acea "cocoasa" pe care amplasat modulul foto, acum totul e drept, de aceea o sa fie nevoie de grija in cazul in care asezam telefonul pe birou, deoarece modulul de camere va atinge primul suprafata. 

        O modificare importanta este procesorul, acesta fiind o versiune customizata la Qualcomm SM8550 Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm), ce ruleaza la frecvente mai ridicate fata de varianta standard. Alegere pe care toti fanii, si nu numai, o vor aprecia, deoarece procesoarele Exinos le-au dat mari batai de cap celor de la Samsung. Sistemul de stocare este UFS 4.0, fata de UFS 3.1 la modele S22. Mici imbunatari la baterie, filmarea video primeste 30fps la 8K multumita procesorului Snapdragon, o camera de selfie noua, cu autofocus. Ca posesori de Galaxy S22, va lasam cu intrebare, merita sa faceti upgrade la ultimul model de Samsung, fiind doar o finisare subtila a unei generatii de telefoane ce deja multumea orice fan Android?

       S23 Ultra vine in culori noi, iar 256GB memorie e standard, lucru imbucurator deoarece e nevoie de spatiu cand vei dori sa filmezi 8k 30fps. Cea mai notabila, desi nu vizibil, este camera principala, care primeste 200 megapixeli multumita senzorului ISOCELL HP2, ce poate combina 16 pixeli intr-unul pentru o fotografie la 12 megapixeli, sau 4in1 pentru o fotografie de 50megapixeli. Ecranul a ramas identic, deja era printre cele mai bune display-uri de pe piata, iar cei de la Samsung nu aveau momentan ce sa imbunatateasca. Pe partea de protectie S23 Ultra primeste Gorila Glass Victus 2, o premiera pe piata de telefoane, sa vedem insa cum se vor descurca in droptest-urile ce sigur vor aparea pe Youtube.
      Preturile la S23 Ultra pentru varianta 8GB/256GB sunt in jurul sumei de 6500ron, iar pentru varianta 12GB/1TB  e aproximativ 7900 ron.     
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!