S23 Ultra, se vinde, bine

S23 Ultra, se vinde, bine
     Fata de modelul de anul trecut, noua serie Galaxy S s-a precomandat cu 7% mai mult, adica numai putin de 1.09 milioane de telefoane precomandate, din care 60% S23 Ultra, ceea ce e un lucru foarte bun pentru Samsung. Desi pretul a crescut, se pare ca nu a contat foarte mult, fanii Samsung fiind incantati de faptul ca producatorul coreean a renuntat la procesorul Exynos, si a trecut pe Snapdragon pentru toate cele 3 telefoane noi lansate.
 
        Modificari foarte mari nu exista, Samsung alegand nu sa revolutioneze ceva la seria S, ci mai degraba sa slefuiasca, prin urmare muchiile carcasei acum nu mai sunt asa rotunde, precum la S22, prin urmare telefonul e mai usor de tinut in mana. Camera foto a primit un senzor nou, de la 108mp la 200mp, iar la design fiecare modul de camera are inelul metalic ce il protejeaza un pic mai pronuntat, pentru cine va folosi telefonul fara o protectie va fi un plus deoarece telefonul nu se va aseza direct pe lentila foto.
     Ecranul este identic cu cel de pe S22 Ultra, care deja era printre cele mai bune de pe piata, o premiera pentru lumea telefoanelor mobile este ca S23 Ultra e singurul model ce are protectie Gorilla Glass Victus 2, ce promite ca nu se va sparge la o cazatura, insa fiecare din viitorii posesori vor vedea cat de rezistent e. Ce va putem spune noi, din testele ce le-am vazut pe Youtube, si Victus 2 se sparge, va puteti convinge in video-ul de mai jos.
 
 De unde poate fi cumparat? Daca intram pe Altex il vom gasi cu preturi intre 6449,90 si 7899.9 Ron, acel pret il are si Evomag.ro, Cel.ro si F64.ro au varianta de 1TB stocare la 7799.90 Ron. Cei de la Emag il comercializeaza la 7059.90, un pic mai scump decat majoritatea. 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!