Top 5 recomandari pentru incarcarea telefonului mobil, atunci cand esti pe drumuri

Top 5 recomandari pentru incarcarea telefonului mobil, atunci cand esti pe drumuri
     Suntem in sezonul de iarna unde majoritatea din noi suntem plecati in weekend la munte, la zapada, pentru un schiat, snowboard, sau alte distractii de sezon. Mai jos iti vom prezenta ce iti recomandam sa ai cu tine in cazul in care esti pe drum si vrei sa te asiguri ca nu ramai fara baterie cand ajungi la destinatie, deoarece nu e nimic mai neplacut decat sa vezi ca nu iti poti face un selfie pe partie, sau o poza cu gasca de prieteni :)

Primul dispozitiv ar fi un Modulator FM, Modulator FM Baseu S13 2 x USB


Daca doresti sa iti asculti muzica de pe telefon, e foarte simplu, te conectezi pe modulator si apoi tot ce doresti in Youtube, Spotify, sau orice alta platforma de muzica, se va auzi in boxele tale. Beneficiaza si de 3 porturi de incarcare, din care unul e Type C, astfel incat telefonul tau nu se va descarca daca folosesti o aplicatie de GPS. Stiai ca are si microfon si poti vorbi in timp ce conduci fara sa tii telefonul in mana? Da, are asa ceva :)

Al doilea dispozitiv, daca masina e plina de prieteni si 3 porturi de incarcare nu mai ajuta, e acest  
Poti incarca pana la 6 dispozitive simultan, are o putere de 154w deci iti va putea incarca orice model de telefon, si daca ai dispozitiv radar, sau camera de bord, are 3 sloturi pentru mufele tip bricheta, deci nu o sa sacrifici nici o incarcare de telefon pentru a putea folosi antiradarul, iar cand ajungeti la destinatie, tu si prietenii tai veti avea 100% telefoanele incarcate.

      Daca inca esti in masina, in spate sunt copii mici, ce nu vor sa stea cuminti decat cu telefonul, al treilea dispozitiv este un Suport auto tetiera Baseus Energy Storage cu incarcare wireless

Copiii tai vor sta cuminti, telefonul o sa fie in suport, se va incarca wireless daca acesta stie, nu exista riscul sa fie scapat pe sub scaune, iar desenele animate o sa ruleze si vor tine ocupati micii pasageri. Suportul are un brat reglabil, astfel incat poate fi setat mai aproape sau departe de ochii lor.

         Al patrulea produs recomandat de noi este pentru fanii Apple. Daca ai ajuns la cazare si s-au descarcat si castile Airpods, si ceasul Apple Watch si  telefonul Iphone, ce faci? Care il incarci primul? Stiai ca le poti incarca pe toate 3 simultan?
 Incarcator wireless Tech-Protect A22 Apple MagSafe telefon+ceas+casti este ce ai nevoie.


Este compatibil cu orice model de Iphone sau Airpods ce stiu incarcare wireless, telefonul sta intr-o pozitie verticala astfel incat orice notificare o primesti o vei vedea fara sa trebuiasca sa ridici telefonul de pe suport.
 
         Ultimul produs ce ti-l recomandam, e atunci cand nu esti in masina, nu esti in camera, ci esti afara, unde nu ai nici o sursa de curent, si acesta e o baterie externa cu incarcare wireless,  Baseus PPMT-03 20w incarcare magnetica 10 000mah
  

Are capacitate de 10000Mah, suficient sa iti incarci telefonul toata ziua, fie pe cablu, fie wireless, sau wireless cu magsafe. Incape in orice buzunar, iti va afisa mereu gradul de incarcare al baterie, asa ca nu vei fi surprins ca s-a terminat si nu mai iti poti incarca telefonul.

Daca doresti sa vezi si alte produse pentru telefonul si tableta ta, acceseaza site-ul nostru, www.macgsm.ro



 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!