5 accesorii indispensabile pentru un Gamer

5 accesorii indispensabile pentru un Gamer
ASUS ROG Phone 5, ZTE Nubia Red Magic, Xiaomi Black Shark 3, sunt doar cateva din telefoanele pentru pasionatii de gaming, insa orice gamer ce se respecta are nevoie de anumite accesorii care sa ii ofere o experienta cat mai placuta in joc. Pentru aceasta iti vom prezenta un top 5 must have:


Numarul 1 ce orice gamer ar trebui sa aiba ar fi butoane de gaming, cum avem aici
   
Feedback-ul butoanelor este mult mai bun decat touch-ul, butoanele sunt mici, nu ocupa volum si se monteaza foarte usor pe orice display de telefon.

Al doilea produs sunt castile wireless, in cazul in care te joci noaptea si nu poti utiliza volumul de la telefon, insa ti-e neaparat sa auzi, deoarece nu vrei sa pierzi in joc, o pereche de casti sunt ideale sa fii prezent 100% in joc, insa fara sa deranjezi pe altcineva din incapere.

In cazul in care nu te joci, insa vrei sa privesti o inregistrare la un joc al prietenilor, sa vezi ce strategii folosesc in joc, ai nevoie de un suport de telefon, iar acestea sunt de multe feluri, simple, reglabile, sau chiar cu incarcare wireless


Al patrulea produs ce ti-l recomandam este un cablu de gaming. Foarte des cablurile se strica deoarece se folosesc in pat, iar pozitia cablului favorizeaza deteriorarea lui. Altfel ca exista cabluri de gaming, insemnand ca au un unghi de 90grade, incat mufa de incarcare are o pozitie perfecta atunci cand folosesti telefonul in timp ce il incarci.


Numarul 5 accesoriu de gaming e o baterie externa, pentru atunci cand nu esti cu telefonul conectat in priza, dar nu vrei sa risti sa pierzi un joc pentru ca nu ai baterie la telefon. Iti recomandam cat mai mare si desi exista si cu incarcare wireless, foloseste una cu incarcare pe cablu, sa nu te incurce in utilizarea telefonului.

Daca ai tot ce iti trebuie pentru o partida de gaming, ce ramane e doar sa joci cat mai mult, pentru a deveni cat mai bun :).





 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!