Vrei o husa antisoc pentru telefonul tau?

Vrei o husa antisoc pentru telefonul tau?
       Problema cea mai mare ce o are fiecare telefon este ca se poate sparge, deoarece un procent foarte mare din constructia lui este din sticla, iar dupa cum stim, sticlei nu ii place asfaltul, gresia, marmura, betonul, sau orice material dur, iar la un impact se va sparge. Telefoanele din ziua de astazi sunt cu dimensiuni tot mai mari, pentru o experienta cat mai placuta in vizionarea unui film sau distractia pe un joc, insa utilizarea lor cu o singura mana atunci cand scriem un mesaj devine tot mai dificila si creste riscul unui impact cu solul. Folia de sticla mereu e un ajutor in protectia telefonului, insa husa mereu face diferenta, iar mai jos iti vom prezenta 5 branduri de huse pe care noi ti le recomandam pentru protectia telefonului tau. 

5. Uniq - sunt huse cu certificare la caderi ale telefonului de la o inaltime maxima de 180cm. Modelul Lifepro Tinsel este construit din plexiglass pentru rezistenta, iar marginile sunt dintr-un silicon gros pentru a prelua cat mai bine socurile mecanice.

4. Ringke Fusion X - Are in comun spatele din acelasi material plexiglass, insa pe spate are variante cu modele, gen mai cunoscut fiind de camuflaj. Marginile husei sunt dintr-un plastic flexibil, de culoare inchisa, care la socuri nu se va sparge, ci doar o sa absoarba impactul ce-l va avea telefonul.

3. Otterbox - sunt printre cele mai bune huse pentru protectia unui telefon. Military grade este unul din standardele pe care aceste huse le au pentru a arata performantele lor in a proteja telefonul tau. 

2. Spigen - Fie ca e Rugged Armor, Liquid Air, Slim Armor, Tough Armor, Ultra Hybrid, sau cele colorate de la Ciel sau Cyrill sunt printre cele mai bune huse antisoc fara sa fie la un pret ridicat. Exista din silicon sau din silicon combinat cu plastic, cele de la Ciel si Cyrill sunt cu note florale, din plexiglass. 

1. UAG (Urban Armor Gear) pentru noi sunt cele mai bune huse antisoc ce pot fi cumparate pentru un telefon mobil. Au certificare MIL STD 810g 516.6 pentru drop test, interiorul are un material care absoarbe socul, colturile sunt pronuntate, sunt huse indestructibile. Costul lor de obicei este mai mare decat la orice husa, chiar mai scumpa decat una originala pentru brandul de telefon ce il detii, insa investitia intr-o astfel de husa garanteaza ca telefonul este in deplina siguranta.

      Scumpa, ieftina, groasa, subtire, plastic, silicon sau chiar si fibra de aramida, orice ai alege, noi, echipa Mac Gsm, iti recomandam cu caldura sa ai grija de telefonul tau, protejandu-l, deoarece un ecran spart inseamna un pret mare pentru inlocuirea display-ul, iar o husa de protectie este o investitie financiara minima, comparativ cu costului unui ecran de sticla.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!