Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰

Calatoresti cu masina si folosesti telefonul pentru navigare?

Calatoresti cu masina si folosesti telefonul pentru navigare?
        Pentru ca prezentul de astazi este nesigur si foarte multa lume circula prin tara, prin afara ei, masina a devenit cel mai uzual mod de transport. Ne-am gandit sa iti prezentam o serie de produse care sa iti usureze utilizarea telefonului mobil in masina, atunci cand conduci. De ce telefonul mobil? pentru ca acesta a devenit pe langa un dispozitiv de comunicare, o camera foto/video si un sistem de navigatie prin satelit. Telefoanele mobile, le avem mereu la noi, sunt actualizate cu ultimele aplicatii de Gps, cum ar fi Waze, Google Maps, Here Drive si prin urmare sunt cele mai in masura sa ne arate destinatia cat mai exact. Acesta poate fi utilizat ca sistem de navigatie, insa unde il pozitionezi in masina, incat sa te ajute pe drum si sa nu iti incurce vizibilitatea. Prin urmare mai jos iti prezentam cateva suporturi auto ce vor oferi sustinere telefonului, atunci cand esti atent la condus.

              

Suport auto Hoco CA50


Este un suport simplu, suporta orice model de telefon, insa nu suporta orice tip de masina si trebuie avut in vedere faptul ca daca esti o persoana cu inaltimea mai mica nu vei vedea peste el si atunci vei alege suportul urmator. Sistemul de prindere e tip clema, insa pentru masinile foarte noi, cu bordul mai SF, nu o sa fie o alegere buna deoarece nu o sa poata fi montat corect.

Suport auto magnetic Spigen QS11
 
Acest model de suport este unul magnetic, printre cei mai buni de pe piata, iar sistemul de prindere este in grila de ventilatie, care pentru a fi compatibila cu masina ta, aceasta din urma trebuie sa aiba grilele de ventilatie tip lamela. Montarea este extrem de usoara, doar trebuie lipita una din placutele metalice care sunt in pachet, pe spatele sau husa telefonului, iar suportul magnetic introdus in grila de ventilatie. 

Spigen Kuel H35 Magnetic Arm

Spigen H35 este un suport ce imbina clasica prindere cu ventuza pe parbriz, cu modernul sistem magnetic de prindere al telefonului. Beneficiaza de reglaje sus, jos, lungimea bratului de sustinere al telefonului, cat si gradul de inclinare al suportului magnetic unde o sa fie pozitionat telefonul.

Joyroom JR-ZS240 Magnetic

Modelul acesta compact de la Joyroom stie si incarcare wireless, compatibila cu telefoanele magsafe, sistemul de prindere este in grila de ventilatie, iar daca aveai o grija ca telefonul ti se va descarca in timp ce il utilizezi pe navigare, cu acest suport vei avea si beneficiile incarcarii wireless, astfel ca o data ajuns la destinatie, telefonul o sa fie incarcat 100%.

Suport universal telefon

Cel mai simplu si accesibil suport, nu doar pentru masina ci si pentru birou. Este dintr-un material silicon foarte aderent, usor de intretinut deoarece se poate curata sub jetul de apa, si e compatibil cu orice model de telefon si masina. Singura mentiune ar fi ca exista riscul de alunecare de pe bord in cazul in care stilul de condus este unul destul de agresiv, altfel e un suport de luat in calcul, mai ales cand bugetul este redus.





 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!