Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰

Tipuri de bicicleta, tu ce alegi?

Tipuri de bicicleta, tu ce alegi?
       Cauti o bicicleta noua ? Probabil ca nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a cumpara una. In ultimul deceniu, bicicletele au devenit mai functionale, mai fiabile si mai distractive de condus. Acest lucru se datoreaza in mare parte pentru ca varietatea a inflorit de la câteva stiluri de baza (de exemplu, drum, munte, oras) pentru a include acum tot felul de nise si categorii in cadrul categoriilor, deoarece producatorii de biciclete isi diversifica ofertele pentru a apela la numeroasele moduri in care oamenii se bucura de plimbarile in aer liber. Mai jos iti vom prezenta cele mai des intalnite tipuri de bicicleta, insa si cele mai noi si la moda.

Bicicleta Semicursiera

Unii oameni o numesc o bicicleta de curse, altii o numesc cu 10 viteze, desi ultimele modele pot avea 18 sau mai multe viteze. Bicicletele de sosea sunt facute pentru viteza, cu cauciucuri inguste pentru a rula rapid si departe pe suprafete pavate. Versiunile cu frana pe disc devin din ce in ce mai frecvente.

           Pentru cine este: Daca stai pe trotuar, este greu sa invingi eficiența de rulare rapida a unei biciclete de sosea bune.

  Bicicleta Mountain bike


Aceste biciclete durabile si robuste sunt facute pentru a merge pe trasee inguste de pamant. Au ghidon lat, anvelope de doi inci sau mai late, cu banda de rulare mare pentru tractiune si trenuri de transmisie cu gama larga si frane cu disc hidraulice pentru a face fața urcarilor si coborarilor abrupte. Roțile sunt de obicei fie de 27,5 inch, fie de 29 de inch; cel mai vechi de 26 de inch dispare rapid.

       Pentru cine este: Ciclismul montan inseamna multe lucruri pentru multi oameni. in functie de stil, o bicicleta de munte poate fi folosita pentru orice, de la drumuri neasfaltate pâna la trasee de downhill, coborari abrupte.

  Bicicleta BMX

Daca iti doresti sa experimentezi noi aventuri in mediul urban, bicicleta BMX este ideala, aducand un plus de nonconformism in viata cotidiana. BMX este indragita indeosebi de tineri, oricine poate achizitiona acest model, fie el si incepator. Important este sa ai in sange aventura pe doua roti si o pasiune aparte pentru genul acesta de distractie urbana.

   Pentru cine este: cei care indragesc plimbarile si trucurile realizate cu acest gen de bicicleta

Bicicleta fitness



Bicicleta fitness este unul dintre cele mai populare aparate de pedalat, intrucat este regasita atat in salile de fitness si sport, cat si printre aparatele alese pentru atingerea obiectivelor sportive in confortul propriei locuinte. Obiective pe care le poti atinge folosind o bicicleta fitness sunt tonifierea musculaturii, arderea caloriilor, imbunatatirea sistemului cardiovascular si a starii generale de sanatate.
     
   Pentru cine este: Sunt ideale pentru cei care vor sa se mentina in forma, insa nu sunt dispusi sa mearga la sala sau sa pedaleze in aer liber.   

Bicicleta electrica
 
Bicicletele electrice sunt relativ noi pe piata, scopul acestora fiind reducerea efortului. Motoarele si bateriile le fac mult mai grele, insa veti putea ajunge la destinatie relaxat si netranspirat. Sunt si mai scumpe fata de un mountain bike normal, insa cu performante pe masura pretului.

    Pentru cine este: Acesta bicicleta este pentru oricine doreste performante maxime si cu un efort fizic redus, deoarece motorul electric ajuta utilizatorul foarte mult rulare.

    Orice model ai alege, fie ca vei dori sa pedalezi pe o bicicleta fitness in casa, sau vrei sa faci scheme de sarituri cu un bmx, sau o coborare downhill, toate au un singur scop: sportul. 






 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!