Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰

Ce este un popsocket?

Ce este un popsocket?
             Ai vazut unul dintre acele discuri circulare ciudate lipite pe spatele telefonului cuiva? Sunt sanse sa fie un PopSocket. Acest tip de accesoriu e extrem de popular, mai ales printre cei mai tineri, insa oricine poate utiliza acest accesoriu minunat, iar mai jos iti vom spune de ce .

Un PopSocket este un cerc de plastic pe care il atasati la un telefon plat (sau o carcasa) cu un adeziv lipicios. Odata ce il trageti, PopSocket-ul se extinde ca un mic acordeon, in acest fel va puteti strecura degetele intre telefon si capatul PopSocket-ului, permitand o prindere mai confortabila si mai stransa.


De ce sa folositi un PopSocket?
 
    Desi ati putea crede ca PopSocket-urile au un singur scop, de fapt au multe utilizari. Deci, pentru ce sunt folosite PopSockets? In general, e mult mai usor sa faci lucruri simple cu smartphone-ul tau.

Un PopSocket functioneaza in principal ca o prindere suplimentara, care este utila in special pentru smartphone-urile mai mari. Daca scapati frecvent telefonul sau va este greu sa tineti confortabil un telefon mare, un PopSocket rezolva asta, desigur ca va recomandam o husa si folie de sticla, pentru ca daca se intampla sa scapi telefonul din mana, Popsocket-ul nu o sa ajute deloc.

Cu un PopSocket, va puteti tine cu usurinta telefonul cu o singura mana, indiferent cat de mare este telefonul. Pur si simplu glisati doua degete pe maner si veti descoperi ca va puteti tine confortabil telefonul fara sa va faceti griji ca il scapati.


Pe langa faptul ca ofera o prindere mult mai buna a dispozitivului, PopSocket este excelent pentru a face selfie-uri. De ce aceasta ? PopSocket faciliteaza tinerea telefonului cu o singura mana, permitandu-va sa ajungeti la butonul declansator fara efort. Ofera, de asemenea, mai multa libertate cu unghiul in care poate fi tinut telefonul.
   
  Merita PopSockets?


      Un PopSocket poate parea stupid la inceput, exista multe modalitati excelente de a le folosi, este nevoie de timp pentru a te obisnui cu PopSocket-ul telefonului tau, dar dupa un timp, acesta devine un accesoriu esential si iti va fi greu sa te intorci la un telefon sau o tableta fara unul.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!