Iphone 14, ce stim pana acum despre ele ?

Iphone 14, ce stim pana acum despre ele ?

   Zvonurile despre iPhone 14 cresc, iar noile iPhone-uri Apple ar putea aduce cele mai mari schimbari din ultimii ani. Scurgerile de pana acum indica un design nou mai elegant, un cip A16 Bionic mai rapid si o noua camera principala de 48 MP mai clara pentru iPhone 14 Pro si Pro Max.     

       Gama obisnuita de iPhone 14 ar putea avea, de asemenea, o schimbare, deoarece Mini-ul este de asteptat sa fie inlocuit de noul iPhone 14 Max de 6,7 inchi. Dar suntem si îngrijorati ca iPhone 14 ar putea fi destul de plictisitor în comparatie cu variantele Pro, deoarece poate oferi un design foarte asemanator si posibil chiar si cipul A15 Bionic de anul trecut, adica prea putine schimbari pentru un telefon ce ar trebui sa fie noutate.

 



















     Pentru variantele Pro, o sa dispara faimosul Notch, care va fi inlocuit cu o "pilula" ca in imaginea de mai sus. Variantele simple vor ramane neschimbate, notch-ul fiind exact ca la variantele din generatia 13. De asemenea vor fi variante noi de culoare, una fiind Bronze, ca in imaginea de mai jos.



     In ultimii unsprezece ani, Apple a atins un pas in anuntarea iPhone-urilor in a doua jumatate a fiecarui an calendaristic si, acest program obisnuit de lansare face mult mai usor sa preziceti atat cea mai probabila data de lansare, cat si cea mai probabila data de lansare pentru viitoarea serie iPhone 14 din acest an.
Tinand cont de toate acestea, probabilitatea dicteaza ca data de lansare a iPhone 14 din 2022 va fi a doua marti a lunii septembrie.

Daca doriti data reala, iPhone 14 ar trebui sa se lanseze marti, 13 septembrie 2022.
 

 

        

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!