Apple are o problema de securitate??

Apple are o problema de securitate??
           Apple a lansat miercuri o noua actualizare de software, care ar trebui sa salveze doua vulnerabilitati de securitate care au afectat fiecare model de iPhone Si iPad capabil sa ruleze iOS 15. Apple a spus ca cea mai noua versiune ofera „actualizari importante de securitate si este recomandata tuturor utilizatorilor”. 

          Expertii in securitate au sfatuit utilizatorii sa actualizeze dispozitivele afectate — iPhone 6S si modelele ulterioare, mai multe modele de iPad, inclusiv a 5-a generatie si mai târziu, toate modelele de iPad Pro si iPad Air 2, computere Mac care ruleaza MacOS Monterey si unele modele de iPod. Explicatia Apple a vulnerabilitatii inseamna ca un hacker ar putea obtine „acces administrativ complet la dispozitiv”, astfel incât sa poata „executa orice cod ca si cum ai fi tu, utilizatorul”, a declarat Rachel Tobac, CEO al SocialProof Security. Vulnerabilitatile zero-day sunt defecte de securitate cunoscute de atacatori sau cercetatori inainte ca furnizorul de software sa fie constient sau sa le poata corecta. In multe cazuri, zero-days au exploatatii publice de dovada a conceptului sau sunt exploatate activ in atacuri.

          Cei care ar trebui sa fie deosebit de atenti la actualizarea software-ului lor sunt „oameni care sunt in ochii publicului”, cum ar fi activistii sau jurnalistii, care ar putea fi tinta unui spionaj sofisticat al statului national, a spus Tobac.

      Pentru a remedia cele doua vulnerabilitati, trebuie doar sa accesati setarile din dispozitivul dvs. Apple si sa derulati pâna când vedeti fila „General”. Odata ce sunteti acolo, puteti merge la „Actualizari software”, iar optiunea de actualizare iOS 15.6.1 ar trebui sa fie disponibila. 
       Oare sa "forteze" Apple clientii sa isi faca update la telefoane pentru a le ingreuna performanta, tocmai pentru a fi inlocuite cu viitoarele modele ce urmeaza sa fie lansate?? 

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!