Poze si pareri despre noile telefoane Iphone 14

Poze si pareri despre noile telefoane Iphone 14
       iPhone 14 a fost dezvaluit oficial. Doua modele noi urmeaza sa fie puse in vanzare dupa mijlocul lunii septembrie, atat cu un iPhone 14 standard de 6,1 inchi, cat si un model nou-nout de iPhone 14 Plus de 6,7 inchi.



      Actualizarile la noua linie 14 vin sub forma de imbunatatiri majore ale camerei pentru fotografia cu lumina scazuta, un GPU mai rapid, conectivitate prin apeluri prin satelit, detectarea accidentelor. Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, nu exista diferente de design intre versiunea de anul acesta si cel de anul trecut. Chiar mai mult, Iphone 14 foloseste procesorul A15 Bionic de la Iphone 13, are in continuare faimosul Notch, insa si pretul mai mare fata de un Iphone 13.

     Langa versiunea 14, a aparut si varianta Plus semnifica sfarsitul liniei Mini de iPhone, care a durat doar doua generatii. Cu toate acestea, acest lucru aduce inapoi la vremurile iPhone 6, care a fost primul care a prezentat o optiune standard si Plus size. Un iPhone cu OLED de 6,7 inchi mai accesibil ar trebui sa-i entuziasmeze pe multi, in special pe cei care cauta un dispozitiv portabil de film si TV care ruleaza iOS. Iphone 14 Plus promite cea mai buna baterie de pana acum pe un Iphone, ramane doar sa ajunga in mainile noastre si sa il testam sa vedem daca o sa fie un telefon demn de afirmatia facuta de catre cei de la Apple.

Iphone 14 Pro si 14 Pro Max



      14 Pro se bucura de un design nou-nout cu crestatura Dynamic Island in forma de pastila, dupa multi ani s-a spus adio la Notch. Dynamic Island-ul este folosit pentru notificarile pe care utilizatorul le va primi pe telefon, fie ca sunt de la apeluri, sau sistemul de navigatie, sms. Parerea noastra este ca nu e cel mai elegant sa ai o "gaura neagra" in ecran, insa faptul ca este dinamica, primeste notificarile, o acceptam si probabil ca o sa fie cativa ani de viata. Asteptam pe cei de la Apple cu un ecran curat, fara notch, fara island-uri si chiar cu o camera frontala ascunsa sub ecran, dar probabil ca vor mai trece multi ani pana la asa "revolutie". Curiozitatea noastra este oare cati producatori vor copia "pilula" celor de la Apple, caci Notch-ul a devenit ceva normal sa apara si la telefoanele cu Android.

Gama iPhone 14 seria:

iPhone 14 – ecran de 6,1 inchi

iPhone 14 Max / Plus – ecran de 6,7 inchi

iPhone 14 Pro – afisaj de 6,1 inci la 120 Hz, camera noua de 48mp

iPhone 14 Pro Max – afisaj de 6,7 inci la 120 Hz, camera noua de 48mp

     Performanta camerei este locul in care la iPhone 14 Pro si Pro Max se observa o imbunatatire semnificativa - cu o camera principala de 48 MP care are o deschidere mai mare si mai rapida. Apple sustine ca acest lucru va imbunatati performanta la lumina slaba cu 49% si va reduce timpul de expunere in modul de noapte la jumatate. Camera ultra-larga isi revine, de asemenea, alaturi de camera frontala TrueDepth, care este acum cu 38% mai buna in situatii de lumina slaba si dispune de focalizare automata. Viitorii posesori de Iphone generatia 14 vor avea posibilitatea de a folosi sistemul de sateliti pentru sms-uri, in cazul in care nu vor avea semnal.

 Mai jos va prezentam cateva detalii despre Iphone 14 si 14 Plus


iar mai noutatile despre Iphone 14 Pro si Pro Max


Pentru fanii Apple ce nu au vazut live evenimentul, exista un link cu intreg evenimentul de lansare al telefoanelor.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!