IOS 16 disponibil

IOS 16 disponibil
       iOS 16 acum disponibil: personalizarea ecranului de blocare, editarea/anularea trimiterii iMessage, multe altele. Dupa trei luni de testare beta, Apple a lansat cea mai recenta actualizare majora pentru utilizatorii de iPhone de pretutindeni. iOS 16 include o serie de functii noi, inclusiv noi functii de editare si anulare a trimiterii, un ecran de blocare complet personalizabil si multe altele. Mergeti mai jos pentru detalii complete.

  


















       Apple faciliteaza instalarea iOS 16 , pur si simplu mergand la aplicatia Setari de pe iPhone. Deschideti aplicatia Setari, alegeti General si alegeti Actualizare software. Apoi, puteti actualiza la iOS 16 cu doar cateva atingeri. Retineti ca poate dura cateva minute pentru ca actualizarea sa apara, deoarece Apple lanseaza incet actualizarea pentru utilizatorii de iPhone din intreaga lume.

Caracteristici iOS 16: Lucruri de încercat în prima zi

Optiuni noi de personalizare a ecranului de blocare
Caracteristica principala a iOS 16 este suportul pentru personalizarea completa a ecranului de blocare. Acum puteti adauga widget-uri la ecranul de blocare, puteti alege fonturi si culori personalizate si puteti aplica diferite filtre. De asemenea, puteti crea mai multe ecrane de blocare diferite si puteti comuta cu usurinta intre ele. Diferitele ecrane de blocare pot fi, de asemenea, legate de modurile de focalizare, astfel incat acestea sa se schimbe automat pe masura ce setati modurile de focalizare.

Aplicatiile de la terte parti se pot integra si cu widget-urile ecranului de blocare, intr-un mod foarte asemanator cu punerea widget-urilor pe ecranul de pornire. Vedem deja ca unele dintre aplicatiile noastre preferate adauga suport pentru widget-urile Ecran de blocare si urmeaza sa vina mai multe in urmatoarele cateva saptamani.


       Noua Insula Dynamic de pe iPhone 14 Pro si Pro Max este una dintre cele mai mari modificari aduse smartphone-urilor de ultima generatie de la Apple din acest an. Desi aveam o idee buna despre ceea ce poate face, se pare ca exista peste 40 de utilizari atat in ​​iOS 16 nativ, cat si in aplicatiile/functiile terta parte la lansare.


Notificari
        Notificarile sunt reproiectate in iOS 16 pentru a se rula din partea de jos a ecranului, asigurandu-se ca utilizatorii au o vedere clara asupra ecranului lor personalizat de blocare, putand privi cu usurinta notificarile pe masura ce sosesc. Exista optiuni pentru a vizualiza notificarile pe ecranul de blocare intr-o vizualizare de lista extinsa, vizualizare stivuita sau vizualizare de numarare, iar o ciupire permite utilizatorilor sa schimbe aspectul in context.



Activitati live
     Activitati live este o functie noua care ii ajuta pe utilizatori sa tina evidenta lucrurilor care se intampla in timp real, cum ar fi un joc sportiv, un antrenament, un transport partajat sau o comanda de livrare a alimentelor, direct din ecranul de blocare. Activitatile live iau forma unui card in partea de jos a ecranului de blocare care persista atata timp cat activitatea are loc.


Acasa
     Aplicatia Home din iOS 16 faciliteaza navigarea, organizarea, vizualizarea si controlul accesoriilor pentru utilizatori, iar imbunatatirile aduse arhitecturii de baza ofera utilizatorilor un control mai eficient si mai fiabil asupra casei lor inteligente, in special pentru casele cu multe accesorii inteligente.

Utilizatorii isi pot vedea intreaga casa dintr-o privire in fila Acasa reproiectata. Camerele si accesoriile preferate sunt integrate in fila principala a aplicatiei, oferind acces mai usor la cele mai utilizate accesorii. Categoriile pentru Lumini, Clima, Securitate, Difuzoare si televizoare si Apa ofera acces rapid la toate accesoriile relevante organizate in functie de camera, impreuna cu informatii mai detaliate despre stare.





Dispozitive compatibile cu iOS 16
      iOS 16 a renuntat la suportul pentru un numar mare de dispozitive mai vechi care erau acceptate de iOS 13, iOS 14 si iOS 15, inclusiv iPhone SE, iPhone 6s si iPhone 6s Plus initial, iPhone 7 si iPhone 7 Plus si iPod touch. iOS 16 este compatibil cu toate modelele de iPhone din 2017 pana in prezent. Consultati dispozitivele compatibile enumerate mai jos:

iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Max
iPhone 14
iPhone SE (2022)
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone SE (2020)
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!