Topul celor 5 telefoane scumpe telefoane din lume

Topul celor 5 telefoane scumpe telefoane din lume
       Cele mai performante telefoane din lume au preturi pe masura, de exemplu, daca vrei cel mai puternic produs al celor de la Apple, poti cumpara Iphone 14 Pro Max 1TB la 12799.90 Ron. Samsung are si el varful de gama, un telefon pliabil, Z Fold 4 cu un pret de 7951.90 Ron. Daca esti un impatimit al jocurilor pe telefon, Asus cu 7141.90 Ron iti poate oferi un Asus ROG Phone 5 Ultimate, iar daca esti fan Xiaomi, nici ei nu se lasa mai prejos cand vine vorba de telefoane scumpe si performante, achizitionand un XIAOMI 12S Ultra, vei plati 6926.90 Ron. Sunt telefoane scumpe, insa fata de top 5 ce urmeaza a fi prezentate, sunt chilipiruri cu preturi in neinsemnate.

      In acest top 5 telefoane, daca va asteptati sa fie performante, de ultima generatie, nu, nu sunt, din contra fiecare din ele sunt modele relativ vechi, pe care nu le-am primi nici macar ca si cadou, multe din ele nu ar putea rula aplicatiile din 2022, insa fiecare are ceva unic ce le face sa valoreze milioane, nu lei, ci euro.

5. Gold striker iPhone 3GS supreme rose - 1,93 milioane de dolari

      
Rama este realizata manual din platina cu 130 de diamante individuale. De asemenea, sunt setate 4 diamante baghete roz. Sectiunea din spate este formata cu aproximativ 112 grame de aur roz de 18k impreuna cu logo-ul Apple din aur roz și 53 de diamante. Butonul principal are un diamant taiat 7,1k se așeaza in montura sa din aur roz de 18k.
De asemenea, este inclus un portofel luxos, finisat manual, realizat din picior de strut real.

4. iPhone 3G King’s Button - 2,5 milioane de dolari


    Acest telefon este realizat din aur galben solid de 18 carate, aur alb si aur roz, cu linia de aur alb incrustata cu un total de 138 de diamante taiate stralucitor. Butonul Regelui iPhone 3G inlocuieste butonul de pornire din plastic standard al iPhone-ului cu un diamant rar de 6,6 karate.

3.iPhone 4 Diamond Rose Edition - 8 milioane de dolari

        Rama este realizata manual cu aproximativ 500 de diamante individuale impecabile. Sectiunea din spate este formata din aur roz, cu nota adaugata a logo-ului Apple din aur roz si a 53 de diamante. Butonul principal este realizat din platina, care contine un diamant roz cu o singura taietura. De asemenea, este inclus (nu este prezentat in imagine) un diamant rar de 8k cu taietura simpla, fara cusur, care il poate inlocui pe cel roz. Cufarul care gazduieste acest telefon unic este realizat dintr-un singur bloc de granit, in roz imperial, cu interiorul captusit cu piele Nubuck, a carei greutate este de 7 kg.

2. iPhone 4s Elite Gold - 9.4 milioane de dolari 

       500 de diamante individuale impecabile are si acest telefon. Sectiunea din spate este formata din aur de 24k, iar logo-ului Apple din aur de 24k si a 53 de diamante. Butonul principal este realizat din aur care detine un diamant. De asemenea, este inclus (nu este afisat in imagine) un diamant roz, care il poate inlocui pe cel existent. Cufarul este fabricat din platina solida, cu bucati lustruite de os de dinozaur de la T-REX, impreuna cu pietre rare, cum ar fi Opal, Pietersite, Charoite, Rutil Quartz, Star Sunstone.

1. Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond - 48.5 milioane de dolari


        In fruntea listei se afla Falcon Supernova iPhone 6, versiunea Pink Diamond. Lansat de Falcon, o companie americana de lux, acest smartphone exclusivist este acoperit cu aur de 24k si platina, cu un diamant roz pe spate pentru a completa aspectul extravagant. 
Exista si versiuni mai puțin costisitoare ale Falcon Supernova iPhone 6 disponibile, diamantul de pe spate fiind de culori diferite. Potrivit rapoartelor, versiunea cu diamant portocaliu costa 42,5 milioane de dolari, iar cea albastra 32,5 milioane de dolari.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!