Vesti bune pentru posesorii de Samsung

Vesti bune pentru posesorii de Samsung
      Samsung a lansat modul de intretinere, sau in engleza Maintenance Mode. Acesta a fost testat cu succes pe seria Galaxy S21 in Coreea in iulie si apoi lansat in China in septembrie 2022. Incepand cu luna aceasta, functia este disponibila pe toate telefoanele Samsung ce au Android 13 si interfata ONE UI 5.0. Daca va intrebati ce face acest Maintenance Mode, ei bine, atunci cand exista o problema la telefonul mobil si acesta trebuie trimis in service, utilizatorul il poate pune in "modul de intretinere", astfel inca nu mai trebuie sa isi faca back-up la datele personale, acestea raman pe telefon, pastrandu-se confidentialitatea lor. Pana la aceasta functie, orice telefon cand ajungea la service, era resetat si actualizat la ultima versiune de soft, prin urmare toate informatiile personale, poze, video, contacte, notite, setari, erau pierdute. 

       Cand este activat, modul intretinere creeaza un cont de utilizator separat care permite accesul la functionalitatile de baza ale dispozitivului, cum ar fi aplicatiile preinstalate, impiedicand accesul la fotografiile, videoclipurile si alte date sensibile. De asemenea, dezactiveaza utilizarea aplicatiilor terta parte, iar aplicatiile Samsung care sunt descarcate prin Galaxy Store si orice date sau conturi create in modul intretinere sunt sterse odata ce modul este dezactivat.

      Modul de intretinere este destul de usor de activat. Odata ce telefonul smartphone Galaxy ruleaza Android 13/One UI 5.0, veti putea gasi functia in sectiunea  Setari » ingrijirea bateriei si a dispozitivului  a dispozitivului. Atingerea  butonului Pornire  va reporni telefonul in modul intretinere – acest lucru va crea automat un jurnal de sistem care ajuta personalul de reparatii Samsung sa diagnosticheze orice probleme, desi aveti si optiunea de a  nu  crea un jurnal daca alegeti acest lucru.
       Pentru a dezactiva modul de intretinere, tot ce trebuie sa faceti este sa trageti in jos panoul de notificari si sa faceti clic pe notificarea modului pentru a reporni telefonul si a relua functionarea normala. Iesirea din modul intretinere necesita autentificare prin amprenta digitala sau alte elemente biometrice, asa ca puteti fi siguri ca nimeni nu va putea avea acces la informatiile dumneavoastra private chiar si atunci când reporneste telefonul.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!