Toate comenzile in perioada 03.05 - 06.05.2024 vor fi onorate incepand cu data de 07.05.2024. Sarbatori fericite🐰

Cum stergi istoricul din browser-ul de internet pe telefoanele Android

Cum stergi istoricul din browser-ul de internet pe telefoanele Android

Aplicatia de browser este probabil cea mai folosita din telefon, deoarece ea ne permite sa accesam internetul, sa citim stirile, noutatile, orice ne intereseaza. De foarte multe ori nu stim sa inchidem o pagina corect, sau din neatentie dam click si suntem de acord ca o pagina de internet sa ne trimita mereu noutati si atunci ne tot suna telefonul, fara sa fie sms, sau notificari social media, ci doar faptul ca a aparut o stire noua pe acea pagina. 

 
           Ce e subliniat in imagine sunt diverse notificari, unele me`rg sterse usor, altele dupa o ora, sau la un interval scurt reapar, deoarece ne-am "abonat" la noutati si atunci suntem primii ce afla ce e nou. Daca nu te intereseaza acest lucru, mai jos iti vom arata cum se "curata" istoricul de navigare in browser-ul de internet, indiferent ca e Samsung Browser, sau Google Chrome, sau orice alta aplicatie de navigare. Noi vom alege cel mai comun browser, Google Chrome.

 

Pasii sunt exact la fel indiferent de modelul de telefon sau ce limba este setata in el, dupa ce se sterg datele din istoric, telefonul tau nu va mai primi notificari de stiri, si se vor sterge toate abonarile facute involuntar.
   
     Ce mai trebuie sa stim este cum se inchide corect o pagina, pe care multi din utilizatori o lasa in fundalul browser-ului, incat ajung sa fie cu zecile, iar apoi telefonul va deschide mai greu aplicatia de navigare.

       Pasii sunt simpli, se acceseaza browser-ul de internet, iar dupa deschidere se va vedea in dreapta sus cate pagini sunt deschide, un patrat cu o cifra inauntru. Un click pe cifra va afisa paginile care sunt deschise, iar un click pe X-ul de la fiecare pagina, in partea dreapta, o va inchide automat. Daca sunt foarte multe pagini deschise si devine dificil sa le inchidem pe rand, in coltul din dreapta exista un meniul cu drept puncte verticale, se apasa pe el, iar apoi selectam meniul tot cu X, ce va inchide automat toate paginile deschise.



 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!