Top 5 locatii de vacanta dupa pandemie

Top 5 locatii de vacanta dupa pandemie
       Pentru ca s-a mai relaxat starea de pandemie, lumea vrea sa iasa din casa si pentru ca anul trecut granitele au fost inchise, in 2021 s-a redeschis pofta de plimbare, de vacanta, de mare sau munte, in special in afara tarii. Vom vorbi despre cele mai cautate tari, cele cu ofertele cele mai tentante, cu diferite beneficii daca mergi in familie sau  in cuplu. De asemenea, dupa ce te-ai hotarat unde sa mergi din aceste 5 destinatii, noi, macgsm.ro te vom ajuta cu accesorii indispensabile pentru concediul tau, ce sa nu uiti pentru a putea imortaliza bucuria excursiei tale.

Locul 1: Egipt, zona Hurghada


       Poate ai vazut sute de poze de ale prietenilor tai, selfie cu piramide, cu camile, pentru ca Egiptul  e printre preferintele romanilor, e mai exotic decat o alta tara apropiata si preturile sunt ridicol de mici -pornesc de la 300 euro, iar locatiile de unde poti la un avion sunt foarte multe. Exista cursa din Baia Mare, Targu Mures, Iasi, Cluj, Timisoara si, evident, din capitala. Poti vizita piramida lui Kheops, templul Karnak din Luxor, poti face plimbari cu ATV prin desert, cu camile sau magarusi, sau poti avea o experienta autentica prin bazarurile ce te vor uimi. Shish tawooq, kofta, hawawshi, suna interesant, dar dupa ce le gusturi mancarea, n-o sa te poti opri, de aceea Egiptul e locul 1.

Locul 2 : Grecia

        Nu avea cum sa lipseasca din topuri. Deja ne-am obisnuit sa mergem in concedii la ei, ne plac plajele lor, mancarea, apa, iar preturile sunt mai bune decat in tara, si sunt multe locatii de vizitat, printre care si Acropolis, cel mai important sit arheologic antic din lume. Daca vrei sa vizitezi manastiri, Meteora are cele mai complexe lacasuri de cult ortodoxe din Grecia. Ziceam de apa, kitesurf, windsurf, snorkeling, orice sport de apa, ei il au. Si daca in Egipt, fiind tara musulmana, sunt mai rezervati cu distractiile de noapte si cluburile, grecilor le place distractia, viata de noapte, practic iti va fi imposibil sa nu gasesti un club sau local sa iti fie pe gust. Preturile sunt asemenatoare cu a celor din Egipt, incepand de la 350 euro.

Locul 3 : Turcia


        Muzica orientatala? Narghilea? Distractie noaptea? Turcia e o alta alegere foarte buna. Plajele sunt excelente si natura bogata din Antalya este minunata. Iubitori de flori? Exista Festivalul Florilor, unde vei putea admira specii foarte rare de flori si aranjamente extrem de creative, pe care daca doresti sa le fotografiezi, sa nu uiti sa ai telefonul incarcat. Kebab? Nu vei manca altul mai bun decat la turci, insa trebuie sa incerci si omleta turceasca sau pizza turceasca. Iti place aglomeratia, sa simti ca traiesti intr-o nebunie urbana? Istanbul este cea mai mare concentrare urbana a Turciei, si singurul megalopolis din lume ce sta pe doua continente. Pretul de plecare intr-un asemenea concediu este de 400 euro.

Locul 4: Bulgaria

       In ultimii ani, romanii au ales Bulgaria in locul tarii natale, pentru ca preturile sunt mai bune, plajele mai curate, mancarea mai buna, servirea ireprosabila.Daca cineva pomeneste de Nisipurile de Aur, clar vei merge cu gandul la Bulgaria. Poti merge intr-un weekend, fiind aproape, nu ai nevoie de un avion, iar ofertele post pandemie, sunt cat se poate de diversificate, incat pretul unui zbor egaleaza consumul de combustibil la masina, daca alegi sa conduci pana acolo. Vrei sa vezi natura acestei tari? Nu uita de cascada Kaya Bunar si a ei apa turcoaz. Pentru fanii munte, merita vazute stancile Belogradchik, ce contin si multe pesteri. Vrei plaja si liniste, poti merge in Kranevo, este una din cele mai linistite, curate si frumoase plaje din Bulgaria. Referitor la preturi? Pornesc de la 30 euro pentru 3 zile cu transport personal, unde noi, macgsm.ro, iti recomandam un incarcator auto, sa poti conduce linistit, fara sa ai grija telefonului.

Locul 5: Zanzibar, Tanzania

       Locul 5 nu inseamna ca nu ar fi preferata, dimpotriva, e una din cele mai cautate locatii exotice din ultima vreme. Poti alege sa faci poze cu tigrii tinuti in brate sau plimbare cu barca cu vasle dhow- o experienta culturala autentica. Pescarii ce te pot lua cu ei in pescuitul de zi cu zi, zambindu-ti politicos, livezi de bananieri cum nicaieri nu vezi, maimute cu chef de joaca. Iti plac scufundarile? Este unul din cele mai bune locuri, datorita recifurilor de corali, diversitatii faunei marine si apei limpezi. Zanzibar este un pic mai scump fata de celelalte locatii din top, insa si el are preturi extraordinar de bune pentru ce poate oferi, iar acestea pornesc de la 1000 euro .

Pentru ca este pandemie multe din agentii au tot felul de reduceri, de exemplu copiii au zborul gratuit, sau daca mergi in cuplu platesti doar o persoana si mergi doua, de asemenea in anumite conditii beneficiezi de anularea gratuita a calatoriei. Tu care din tari ai ales-o pentru concediul de anul acesta?

Nu uita de accesoriile necesare unui concediu reusit! Noi, ti-am pregatit un Summer Sale si poti vedea aici oferta :), pentru a avea un concediu linistit.










          
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!